Laura Cosoi, poză nud superbă, gravidă în luna a șaptea: «Înfloresc»

Ultima actualizare:

Laura Cosoi va naște al treilea copil în luna iunie, așa că mai are două luni pe care iată că și le dedică stărilor de bine: vacanțe, plimbări cu familia și ședințe foto. Actrița a pozat goală, însă imaginea este artă fotografică pură, fără să conțină nimic vulgar sau exagerat.

image

Acoperită doar de un voal diafan, cu burtica și cu sânii la vedere, Laura Cosoi își etalează, cu încredere, rotunjimile sarcinii. Ține în mână o floare pură, o cală, iar în dreptul imaginii a lăsat un mesaj care îi descrie starea de spirit: «Înfloresc». A plouat cu inimioare și cu urări de bine de la cei peste 700.000 de fani pe care îi are vedeta, pe Instagram.

Laura Cosoi este însărcinată în luna a șaptea. Foto: feliciasimion.photographer
Laura Cosoi este însărcinată în luna a șaptea. Foto: feliciasimion.photographer

"10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm ca la vară să vină în familia noastră cel de-al treilea copil.

De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți, și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioară, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem", povestește Laura Cosoi pe blog, unde își ține fanii la curent cu sarcina, dar și cu alte aspecte din viața ei. 

Citește și: Laura Cosoi, mărturii despre problemele din primul trimestru de sarcină. «Au fost momente destul de delicate»

Laura Cosoi: "Aș vrea să nasc tot natural"

Laura Cosoi a fost extrem de activă pe tot parcursul acestei sarcini. Anul și l-a început în Thailanda, într-o vacanță de o lună, alături de soțul Cosmin Curticăpean și de fiicelelor, Rita și Vera. Apoi Laura și-a reluat turneul național cu piesa de teatru "Barza domnului ministru", în regia lui Lucian Iancu.

În curând va trebui însă să se liniștească, pentru că cele 40 de săptămâni de sarcină se împlinesc peste 2 luni. "Cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie. Dar, bineînțeles, nașterea naturală nu o poți controla. Rita a venit pe lume bine și sănătoasă la termen. Să vedem cum va fi de dată asta. Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! Asta nu știu cum o s-o fac. O să-ncerc să »mă abțin»”, a mai povestit Laura.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net