Laura Cosoi, mărturii despre problemele din primul trimestru de sarcină. «Au fost momente destul de delicate»

Laura Cosoi este gravidă în şase luni şi este nerăbdătoare să îşi cunoască fetiţa, care va veni pe lume curând. Vedeta, care a împlinit anul acesta 40 de ani, a povestit că a avut o sarcină puţin diferită faţă de primele două, deşi nu a fost una grea.

image
Laura Cosoi este gravidă cu a treia ei fetiţă foto: Instagram

Laura Cosoi a dezvăluit că a avut greţuri în primul trimestru al sarcinii, ceea ce nu i s-a întâmplat când a fost gravidă cu primele ei două fetiţe. Actriţa a povestit că i era rău pe toată perioada zilei şi că nu putea mânca nimic.

“Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncăm îmi era greaţă, dacă nu mâncăm, la fel”, a spus Laura Cosoi, conform okmagazine.ro.

Ce aliment a ajutat-o pe Laura Cosoi să treacă peste greţuri

Ceea ce a agravat însă problema a fost faptul că, fix în aceea perioadă, Laura avea repetiţii şi a fost în turneu prin ţară. Pentru a nu i se face rău, vedeta a povestit că a apelat ananas, în diverse forme, compot, crud, cu limonadă. 

“Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară. Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine că să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine să ronţăi şi de dată asta m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncăm felii de ananas, beam compot de ananas şi îl combinăm şi cu lămâie”, a mai spus Laura Cosoi.

Gestul făcut de fiica cea mare a Laurei Cosoi, înainte să afle că va avea o surioară

Laura Cosoi a anunţat în decembrie, chiar de Crăciun, că este gravidă, pentru a treia oară şi că va avea tot o fetiţă. Cele două fiice ale sale şi ale lui Cosmin Curticăpean, Rita şi Vera, au fost foate fericite că vor avea o surioară. Însă Laura a fost surprinsă de comportamentul Ritei, care are patru ani. Chiar după ce actriţa a rămas gravidă, micuţa i-a spus mamei sale că are în burtică un bebeluş. Laura a recunoscut că a fost şocată, pentru că nici ea, nici Cosmin nu îi spuseseră fetiţei ceva.

“Foarte stranie a fost situaţia cu Rita, care părea că ştie ce se va întâmplă, într-un mod total inexplicabil nouă. S-a petrecut imediat după ce am rămas însărcinată, când numai Cosmin ştia. Într-o seară, eram pe canapea, la televizor, iar Rita a venit lângă mine, şi-a pus urechea aproape de burtă şi a zis: „Mami, aici e un bebeluş! Auzi cum îi bate inima!” Am fost şocaţi! Am rămas fără cuvinte şi eu şi Cosmin, cu atât mai mult cu cât nu purtasem nicio discuţie. Oricum, nici n-am mai deschis subiectul până de Crăciun”, a povestit Laura Cosoi.

laura cosoi familie jpg
Laura Cosoi, alături de soţul ei şi cele două fetiţe foto: Instagram

Mai mult, după ce le-au spus fetiţelor că vor avea o surioară, Rita continua să fie foarte atentă cu Laura şi o desenează deja pe micuţa din burtica mamei.  

“După ce am făcut bradul şi am împărţit cadourile, le-am dat vestea fetelor. Bineînţeles, Rita s-a bucurat foarte tare. A avut o reacţie surprinzătoare pentru un copil de nici 4 ani. Şi acum e mereu atentă cu mine şi cu „surioara din burtică”. Vine tot timpul să îi asculte inima şi în toate desenele pe care le face apare şi ea. I-a spus şi Verei vestea cea mare, cum că o să aibă şi ea o surioară! M-am gândit multă vreme la întâmplarea cu Rita, deşi pentru unele lucruri nici nu ştii ce explicaţie e posibilă. Există o vorba care spune că unii copilaşi îşi cheamă fraţii sau surorile. Poate, cine ştie, chiar aşa o fi!”, a completat Laura Cosoi.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg