S-au întâlnit vedetele în Thailanda! Poză de milioane cu Laura Cosoi, Vladimir Drăghia și familiile lor

22 ianuarie 2022

Nu doar Smiley și Speak s-au întâlnit în vacanța petrecută recent în Seychelles, ci iată că și Laura Cosoi și Alice Cavaleru s-au distrat împreună cu familiile lor, în Thailanda. Povestea și pozele publicate de Laura, pe Instagram, sunt foarte haioase.

image
Cosmin Curticăpean, Laura Cosoi și fiicele lor. Foto: Instagram

Laura Cosoi (40 de ani) trăiește un vis exotic de aproape o lună. Și-a propus să stea 30 de zile în Thailanda, alături de soțul ei și de fiicele lor, Vera și Rita, și iată că i-a ieșit. Actrița este însărcinată pentru a treia oară, tot cu fetiță, dar sarcina ușoară i-a permis să savureze din plin această aventură.

Recent, în albumul de fotografii de pe Instagram, pe care Laura le publică pentru fanii ei, i-am recunoscut pe Vladimir Drăghia (35 de ani) și pe Alice Cavaleru (30 de ani), dar și pe fiica lor, minunata Zora. Cele două familii s-au întâlnit în Thailanda și au avut parte de o super aventură, cu tuk-tuk-ul, acel mijloc de transport aparte, numit în Asia auto-ricșă. Laura a povestit, cu mult umor, și a atașat o poză "aglomerată". În imagine apar ea, soțul ei, fiicele lor, Alice Cavaleru, Vladimir Drăghia, fiica lor și șoferul.

laura cosoi vladimir draghia thailanda jpg
Laura Cosoi, Alice Cavaleru, Cosmin Curticăpean și Vladimir Drăghia, alături de copii și de șofer

Laura Cosoi, ipostază amuzantă, din Thailanda

"Se iau 7 spre 8 inși, se stabilește o ieșire pe insulă, se caută un mod de deplasare, se găsește un tuktuk, se înghesuie copiii, căruciorul, femeia însărcinată, încă o mămică și bărbații. Se lasă un loc modest șoferului. Așa se fac amintirile frumoase și capturile care par doar pentru poză, când de fapt ele sunt realitate! Să ne fi văzut noaptea, în aceeași formulă, în același tuktuk, dar luminat că o mică discotecă! Dacă ne mai și prindea ploaia era chiar de pomină, nu? Deși, dacă mă gândesc bine, nici cu plimbarea de noapte cu barcă de după nu îmi este rușine", a scris Laura Cosoi.

Vladimir Drăghia a folosit și el poza, pe pagina lui de Instagram. "După cum vedeți, ne facem repede prieteni pe aici. Mai ales eu", a scris fostul câștigător al emisiunii "Exatlon".

stanga
dreapta
laura cosoi jpg
laura cosoi familie (1) jpg
vladimir draghia (2) jpg
vladimir draghia (1) jpg
laura cosoi vacanta (3) jpg
laura cosoi vacanta jpg

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg