Marele câștigător Exatlon! Vladimir Drăghia s-a întors în România cu trofeul și cu cei 100.000 de euro

simeon stalpnicul png
Vladimir Drăghia a câștigat Exatlonul!Foto: Facebook

Emo╚Ťii mari pentru cei doi concuren╚Ťi r─âma╚Öi ├«n marea final─â Exatlon! Edi╚Ťia de miercuri, 23 mai, a fost decisiv─â pentru alegerea c├ó╚Ötig─âtorului concursului, care a plecat acas─â cu 100 de mii de euro. Cel care a c├ó╚Ötigat competi╚Ťia a fost Vladimir Dr─âghia, fiind cel mai votat de c─âtre public.

A venit momentul! Exatlonul se ├«ncheie cu lupta decisiv─â dintre Faimosul Vladimir Dr─âghia ╚Öi R─âzboinicul Ionu╚Ť Sugacevschi! Edi╚Ťia live de miercuri sear─â s-a bucurat de multe momente extrem de emo╚Ťionante, at├ót pentru cei doi participan╚Ťi, Vladimir ╚Öi Ionu╚Ť, c├ót ╚Öi pentru publicul de acas─â, care a a╚Öteptat cu sufletul la gur─â numele celui care a c├ó╚Ötigat titlul de cel mai bun sportiv, din cadrul competi╚Ťiei Exatlon, edi╚Ťia 2018.

Emisia ├«n direct a fost pres─ârat─â ╚Öi cu momente filmate anterior ├«n concurs, ce-i ilustrau pe cei doi ├«mpreun─â cu ceilal╚Ťi mebri ai echipelor din care ace╚Ötia au f─âcut parte, ├«nainte de elimin─âri. Fo╚Ötii concuren╚Ťi au fost ╚Öi ei integra╚Ťi in emisiune, afl├óndu-se ├«n platoul Wowbiz, pe parcursul emisiei live, difuzat─â direct din Republica Dominican─â. Vladimir ╚Öi Ionu╚Ť au putut lua astfel din nou leg─âtura cu prietenii, dar ╚Öi cu rivalii, pe care ╚Öi i-au f─âcut de-a lungul frumoasei experien╚Ťe de joc sportiv. 

De asemenea, celor doi concuren╚Ťi le-au fost preg─âtite ╚Öi surprize! Ionu╚Ť Sugacevschi s-a bucurat de o conversa╚Ťie la distan╚Ť─â cu mama ╚Öi cu so╚Ťia sa. Revederea acestora dup─â at├ót de mult timp l-a f─âcut pe concurent s─â pl├óng─â de fericire. 

Cei doi au dep─ânat ╚Öi amintiri amuzante, pe care ╚Öi le-au f─âcut pe perioada competi╚Ťei, al─âturi de fo╚Ötii lor colegi de echip─â, dar ╚Öi unele mai pu╚Ťin pl─âcute, din via╚Ťa personal─â. Vladimir a povestit momentele grele prin care a trecut la un momentdat, c├ónd a decis s─â plece s─â munceasc─â ├«n Italia. ├Än edi╚Ťia final─â telespectatorii au putut urm─âri ╚Öi multe momente din culisele competi╚Ťiei, ├«n care concuren╚Ťii glumeau, petreceau sau aveau de furc─â cu al╚Ťi ÔÇ×locatariÔÇŁ nepofti╚Ťi, care intrau ├«n spa╚Ťiile de locuit, precum liliecii sau ╚Öobolanii. 

Cum fiecare competi╚Ťie are ╚Öi un final, dup─â multe momente de tensiune ╚Öi suspans, publicul a hot─âr├ót! Cei de acas─â au avut ultimul cuv├ónt ╚Öi de aceast─â dat─â. Telespectatorii ╚Öi-au votat favoritul, iar cel care a plecat acas─â cu trofeul Exatlon ╚Öi cei 100 de mii de euro, dup─â 5 luni de competi╚Ťie solicitant─â, a fost Vladimir Dr─âghia, ob╚Ťin├ónd cele mai multe voturi. 

simeon stalpnicul png
Vladimir a declarat c─â ├«╚Öi dore╚Öte s─â doneze to╚Ťi banii, pentru ajutorarea copiilor bolnavi Foto: Captur─â Kanal D
david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png