Laura Cosoi și soțul, prima vacanță romantică de când sunt părinți

Ultima actualizare:

Viața de părinte e frumoasă, dar vine și cu renunțări. Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin, nu mai fuseseră de 4 ani într-o vacanță liniștită, în doi. Asta pentru că nu au conceput să meargă undeva fără copii, indiferent când de mici au fost. În weekend, însă, și-au luat inima în dinți și au plecat doar ei doi, într-o escapadă romantică, la Istanbul. 

Laura și Cosmin au petrecut un weekend în doi, la Istanbul
Laura și Cosmin au petrecut un weekend în doi, la Istanbul

„Adevărul e că mi-era dor de un timp doar pentru noi. Așa că, la începutul săptămânii trecute, m-am hotărât brusc: gata, plecăm! L-am întrebat pe Cosmin dacă ne putem sincroniza cumva programul, am vorbit cu bunicii de la Târgu Mureș și cu mama să stea cu fetele și... iată-ne în prima noastră escapadă singuri, pe malul Bosforului, la Istanbul”, a povestit Laura pe blogul ei. Au stat doar în weekend, 3 zile, dar a fost minunat. Nu au avut neapărat un plan, cu obiective de vizitat și de bifat. Au vrut doar să se relaxeze, să se bucure unul de celălalt, să stea la povești în tihnă și să doarmă pe săturate, ceea ce nu apucaseră să facă în ultimul timp. De altfel, vedeta este însărcinată în 7 luni cu cel de-al treilea copil, tot o fetiță, așa că are, cu siguranță, nevoie de mai multă odihnă.

A ieșit la dans, însărcinată în 7 luni

„Am petrecut 3 zile pe malul Bosforului în care ne-am plimbat, am mâncat la restaurante bune – de altfel, sunt renumiți pentru aspectul ăsta – și am dormit pe săturate. Ne-am pierdut prin bazarul din Istanbul, am făcut plimbări nocturne cu barca, am admirat apele Bosforului, palatele otomane, fortărețele și moscheile. Este un oraș cu totul special, încărcat de istorie, singurul care se întinde pe două continente, în care estul se întâlnește cu vestul, Marea Neagra cu Egee și Europa cu Asia. Într-o seară, am mâncat pe malul asiatic, iar în următoarea zi am optat pentru cel european. Ne-am văzut și cu prietena noastră, Ela, care este stabilită la Istanbul de câțiva ani și chiar am ieșit la dans sâmbătă seara, ca pe vremuri. Interesantă, senzație!

Laura Cosoi (40 de ani) va naște în luna iunie a acestui an. A ales numele bebelușului, însă deocamdată a refuzat să-l dezvăluie. A precizat doar că va fi un nume simplu, la fel ca cele ale surorilor ei: Rita (aproape 4 ani) și Vera (1 an și jumătate).

Fetițele au rămas cu bunicii

În cele trei zile de vacanță ale părinților, fetițele au stat cu bunicii. „Au întrebat de noi, dar s-au luat cu una, cu alta și au uitat. Au avut programul lor, s-au jucat, au mers și în parc... În toată perioada a fost un singur moment mai delicat. Deși nu ne-am propus, ca să nu le stârnim, până la urmă nu am mai rezistat și am sunat acasă. Bineînțeles că au început să plângă după noi. Aceasta este prima dată când plecăm amândoi de acasă. Dar iată că e un început pentru toate și nu regret acest scurt intermezzo în rutina de zi cu zi”, adaugă Laura Cosoi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net