Imagini fabuloase! Laura Cosoi, la 20 de ani de la rolul din ”La Bloc”. Cum s-a schimbat actrița de-a lungul timpului

Fermectoarea Laura Cosoi (40 de ani) va deveni anul acesta mama a treia oară în iunie și cu toate că are o sarcina avansată lucrează non stop. Va filma pentru un serial, joacă în mai multe piese de teatru și scrie pe blogul ei, însă are timp să stea și cu soțul și fetițele. Despre toate aceste proiecte Laura Cosoi ne-a povestit într-un interviu exclusiv pe care vă invităm să-l savurați în continuare.

cub laura cosoi png
 • Click!: Ești cea mai activă graviduță vedetă din câte cunoaștem. În câte piese de teatru joci acum?

Laura Cosoi: Oh! Nu le-am numărat. Joc în “Ghici cine te sună?!”, la Teatrul Elisabeta, în regia Taniei Popa, în “Barza domnului ministru”, la Sala Dalles, piesă cu care mai și călătoresc prin țară, și "Rude cu nevastă-mea", în regia lui Dan Tudor, tot un spectacol cu care călătoresc în perioada asta. Adică, nu neapărat departe de București, dar facem încă turnee, până în luna mai, inclusiv.

Cât pot, merg mai departe cu aceste proiecte foarte dragi mie. Am început și repetiția pentru un nou spectacol de teatru, însă va avea premiera la toamnă. Motiv pentru care, avem timp, pe îndelete, să repetăm și să și nasc, alăptez, să stau în casă cu cea mică.

 • În perioda asta te vom vedea și în film.

În perioada asta, am premiera filmului "Secretul lui Zorillo". E o parodie, o lume a dacilor. Eu sunt Daciana în acest film și este un rol foarte drag mie pentru că mă și leagă zilele de filmare de o perioadă foarte frumoasă din viață. Vara anului trecut, început de vară, luna iunie.

Zona în care am filmat a fost absolut superbă, Geoagiu-Băi și Sarmizegetusa. E o zonă încărcată cu tot felul de energii speciale. Mai mult decât atât, am fost împreună la filmările astea și cu familia, cu Cosmin, și cu fetele. A fost și ziua Ritei. I-am făcut ziua acolo. Deci, m-am reîntâlnit cu o mare parte din colegii cu care am mai filmat.

Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect inițiat de Alin Panc, scris și gândit de el. Și, mă bucur mult că va avea premiera, acum, în luna aprilie. Pe 18 aprilie, e premiera oficială.

 • Ai avut de filmat și pentru alte proiecte TV perioada aceasta?

În luna mai, am să intru într-un serial. Am vreo 10 zile de filmare. E un serial - n-aș vrea să divulg foarte multe despre el - dar, va fi pe TV, în toamnă. E un rol scris pentru mine, în această perioadă a vieții. Deci, va fi un rol în care voi avea burtică.

Așadar, acestea sunt proiectele. Sunt destul de multe, recunosc, ținând cont de toată perioada asta prin care trecem și lumea care este dată cu fundul în sus. Însă, îmi și place. Pot să fac asta, mă simt bine, mă simt în regulă. Am avut mare înțelegere din partea regizorilor care, iată, nu m-au înlocuit, nu m-au dublat, nu m-au schimbat, pe tot parcursul acestor proiecte.

Citește și: Laura Cosoi, detalii despre sarcină. «Am avut o perioadă grea». Când naște actrița

Mă bucur foarte mult că am putut să adaptăm, cumva, rolurile. Mai mult decât atât și cel mai amuzant, este că, de exemplu, în "Rude cu nevastă-mea", cu această comedie, mă dau drept însărcinată. În “Barza domnului ministru” sunt însărcinată, iar în spectacolul “Ghici cine te sună?!” îmi doresc să rămân însărcinată.

Practic, joc în 3 spectacole și, în toate 3, e legat rolul meu de sarcină, mai mult sau mai puțin. Vorbesc aici de roluri. Rolurile mele își doresc să fie însărcinate sau se dau drept însărcinate. Cumva, cred că am atras ca energie și iată că mi se întâmplă în viața de zi cu zi.

stanga
dreapta
laura cosoi fete jpg
laura cosoi jpg
laura cosoi cu un pas inainte jpg
laura cosi la bloc jpg
laura cosoi adela popescu jpg
laura cosoi aylin cadir fete cu lipici jpg
laura cosoi aniela jpg
laura cosoi=fete cu lipici jpg
laura cosoi florin busuioc jpg
laura cosoi familie jpg
laura cosoi familie jpg
 • Scrii foarte mult pe blog. Când ai timp?

Da, scriu și pe blog. Când pot. Din păcate, sunt în urmă cu articolele, în sensul că le-am scris, dar nu am apucat să le urc. Chiar nu apuc, efectiv. Am zile foarte pline, am interviuri, tot felul de filmări, întâlniri, repetiții, apoi, după-amiaza, sunt cu fetele. În timpul zilei, fetele mele merg la creșă și la grădiniță. Seara, suntem acasă. Evident, când ești cu 2 copii acasă, nu mai ai cum să te mai gândești la ce vrei să faci, ș.a.m.d.

 • Ne pregătești o nouă carte, așa cum ne-ai obișnuit? Sau noi ședințe foto, speciale, așa cum ai mai făcut?

Da. Am mai făcut și ședințe foto. Am făcut cu Felicia Simion, o prietenă foarte dragă mie.

 • Ce extra lucruri mai faci în perioada asta? Cine te ajută cu fetele?

Cât am fost plecați, au mai venit bunicii de la Târgu Mureș. Este și mama la mine, acum. Asta ne ajută, dar, în principal, noi ne descurcăm cu copiii. Am făcut un program încât să putem, să fie cineva. Dacă eu am filmări sau spectacole, rămâne Cosmin cu copiii.

Citește și: Laura Cosoi, gravidă în șapte luni, a luat o decizie spontană. Ce vor face ea și soțul ei, pentru prima oară de când sunt părinți

 • Când vei lua pauză pentru venirea pe lume a noului membru? Când vei naște?

Nasc în luna iunie. Va fi, sper, să mă ajute Dumnezeu, tot o naștere naturală. Nu știu dacă voi lua pauză. Iau pauză când nu mai pot. Pur și simplu, lucrurile merg firesc în viața mea, cum au mers și până acum.

 • Pe 1 aprilie, a fost ziua lui Dragoș Moștenescu, din "La Bloc". Păstrați legătura?

Da, păstrez legătura.

 • Cu cine dintre foștii colegi te mai vezi sau vorbești, în afară de Dana Rogoz și Tily Niculae?

Mă văd, des, cu Tudorel Filimon (Nea Popa din "La Bloc", n.r.), cu care și joc în "Rude cu nevastă-mea". De la el mai știu detalii despre ceilalți colegi, ca Mariana Dănescu, cu care am vorbit, de curând, prin mesaje. Ne mai salutăm.

M-am întâlnit și cu Alina Chivulescu, dar acum mai mult timp. Cu Dragoș nu vorbesc des, dar știu ce face, de la Tudorel. Anul acesta, se împlinesc 20 de ani de la difuzarea primului episod din "La Bloc". Ar fi frumos să facem o întălnire și o petrecere mare, dar e greu să ne adunăm de pe unde suntem.

Cine e Laura Cosoi

Numele ei complet este Laura Ana Cosoi, vine din Iași și a debutat în serialul "La Bloc" fix în urmă cu 20 de ani. Tot în aceeași perioadă a jucat-o pe Adina în spin-off ul "Fete cu lipici" de la același post. Unde a mai apărut în seriale precum "Cu un pas înainte", "Aniela" sau "Moștenirea". A jucat și în filme pentru marele ecran, precum "Nasa sau "Cel ales", scrie pe blog, a prezentat emisiuni și și-a făcut o familie frumoasă cu Cosmin Curticăpean.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1  Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1  Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg