Laura Cosoi, gravidă în șapte luni, a luat o decizie spontană. Ce vor face ea și soțul ei, pentru prima oară de când sunt părinți

Ultima actualizare:

Laura Cosoi este gravidă în luna a șaptea, dar asta nu înseamnă că se izolează sau că nu este foarte activă. Actrița joacă în acest moment într-o piesă de teatru, călătorește, are tot felul de ședinte foto și se ocupă înadeaproape de cele două fetițe ale sale. Iar recent, Laura a anunțat că ea și soțul ei au decis să facă o mică nebunie în doi. 

Laura Cosoi este gravidă în șapte luni foto: Instagram
Laura Cosoi este gravidă în șapte luni foto: Instagram

Gravidă în șapte luni, Laura Cosoi nu se dă înlături de la a lua decizii cât se poate de spontane și romantice cu soțul ei. Ea și Cosmin Curticăpeanu au decis să plece într-o mini-vacanță, doar ei doi, fără fiicele lor, vineri (1 aprilie). Mai mult, escapada este prima vacanță pertrecută de cei doi fără fetițe. 

”Spontan, chiar în acest moment, am luat două bilete de avion. Pentru prima oară, eu și Cosmin plecăm măine, fără fete, într-un “city break””, a anunțat Laura pe pagina sa de Instagram. 

Laura a publicat apoi imagini din aeroport, cu ea și burtica de gravidă, însă nu a precizat înspre ce locație se îndreaptă cu soțul ei. 

Laura Cosoi a publicat o imagine cu burtica de gravidă, din aeroport foto: Instagram
Laura Cosoi a publicat o imagine cu burtica de gravidă, din aeroport foto: Instagram

Laura Cosoi, vacanță de vis cu cele mici în Thailanda

Laura Cosoi și familia ei au petrecut primele zile ale lui 2022 într-o vacanță superbă în Thailanda. Actrița de 40 de ani a povestit că totul a mers ca pe toate, iar că Rita și Vera sunt din ce în ce mai indepedente, așa că ea și Cosmin nu se simt deloc stresați că sunt în vacanță cu ele. 

“Am constatat că noi nici măcar nu mai trebuie să avem grija fetelor. Rita îmi cere singura crema de protecție solară. Nu aveam la mine, pe plajă și chiar am fost luată prin surprindere. O învață pe Vera în fiecare zi câte un cuvânt nou, hrănește căinii de pe plaja cu ce ne-a rămas nouă și Cosmin nu a mai putut să mănânce. Vera se ține scai după noi. Nu mai merge în cărucior, ci pe platforma, ca Rita, socializează cu cine prinde, practic stă mai mult pe la alte mese. Când să o culcam, acum seara, ne-a spus că vrea afara și și-a scos căruciorul din camera”, a spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi, probleme în primul trimestru de sarcină

Chiar dacă a fost extrem de activă, a plecat în vacanțe în țări îndepărtate și a mers la repetiții la teatru, Laura Cosoi a recunoscut că primul trimestru de sarcină i-a dat niște bătăi de cap și că nu s-a simțit deloc bine. Culmea, nu a avut stări de rău dimineața, ci seara, când se putea în pat. 

“Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncăm îmi era greaţă, dacă nu mâncăm, la fel”, a spus Laura Cosoi  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net