Laura Cosoi, detalii despre sarcină. «Am avut o perioadă grea». Când naște actrița

Laura Cosoi este gravidă în luna a șaptea și va aduce pe lume, în curând, o fetiță. Actrița de 40 de ani a avut un prim trimestru mai dificil, în care s-a simțit rău, mai ales seara, și nu a putut să mănânce prea bine. Acum, însă, Laura a povestit că se simte bine, iar analizele au ieșit toate perfect. 

Laura Cosoi va naște în luna iulie foto: Instagram
Laura Cosoi va naște în luna iulie foto: Instagram

Laura Cosoi a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a dat noi detalii despre sarcina sa. Actrița a declarat că va naște în luna iulie, fiind gravidă în șapte luni. În plus, deși debutul sarcinii nu a fost unul prea bun, acum Laura poate sta ceva mai liniștită, întrucât analizele au ieșit toate bine. Vedeta a mai explicat și că are o burtică mai mare acum, decât la primele două sarcini, pentru că are o placentă mai voluminoasă. 

„Plancenta fiind voluminoasă, e mai mare burtica decât în mod normal. La Vero a fost posterioară. Semnalele le primesc de la ea, faptul că se agită, se învârte. În momentul ăsta știu că e bine, am fost la control săptămâna. Am avut o perioadă grea și am stat stresată să fie și ea bine. Analizele sunt perfecte, copilul a crescut, s-a dezvoltat foarte frumos și cred că va fi un copil foarte fericit, vesel”, a declarat Laura Cosoi, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”. 

Laura Cosoi a avut stări puternice de greață în primul trimestru

Laura Cosoi a povestit că, dacă primele două sarcini, când era gravidă cu Rita și Vera, au fost similar, cea de-a treia a fost un pic mai diferită. Deși nu a fost obligată să stea la pat, actrița s-a confruntat cu stări de greață și a avut probleme cu mâncatul. Mai mult, nici ghimbirul, ajutor de nădejde în celelalte sarcini, nu a mai fost de folos acum. Situația a fost cu atât mai dificilă, cu cât Laura a fost plecată în țară, cu un turneu, și a avut și repteții la teatru. 

”Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncăm îmi era greaţă, dacă nu mâncăm, la fel. Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară. Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine că să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram”, a povestit Laura Cosoi, pe blogul său personal. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net