Cum a sărbătorit Laura Cosoi Paștele Catolic. Ce mare i-a crescut burtica!

Ultima actualizare:

Laura Cosoi a sărbătorit în această duminică Paștele Catolic, mergând la biserică alături de familie, nelipsite de la eveniment fiind și cele două fetițe pe care le are alături de partenerul ei, Cosmin Curticăpean. Iată imaginea adorabilă de familie, în care Laura apare cu burtica până la gură!

Cum a sărbătorit Laura Cosoi Paștele Catolic Foto: Instagram
Cum a sărbătorit Laura Cosoi Paștele Catolic Foto: Instagram

Laura Cosoi, care se pregătește în curând să devină mămică pentru a treia oară, a celebrat Învierea Domnului în familie, Paștele Catolic fiind sărbătorit în acest an la data de 17 aprilie. Laura și familia ei aparțin acestei religii, așadar pregătirile pentru Paște au început mai devreme în casa acestora. Actrița a avut parte de o sărbătoare liniștită, cu multe bunătăți pe masă, înconjurată de cei dragi.

Laura Cosoi, cu familia la biserică, de Paștele Catolic

Laura Cosoi, a cărei burtică de gravidă crește pe zi ce trece, și-a dorit să participe neapărat la slujbă, așadar ea și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, alături de cele două fetițe ale lor, Rita și Vera, au mers împreună la biserică. Familia a ales să îmbrace ținute lejere, pentru a nu o pune în dificultate pe viitoarea mămică, care trebuie să poarte haine cât mai confortabile în această perioadă.

Cristos a inviat! Duminică binecuvântată, dragi prieteni și „La mulți ani!” a scris Laura Cosoi pe una dintre rețelele de socializare, în dreptul imaginii de familie, realizată în afara bisericii. În timp ce catolicii serbează Paștele în această duminică, pentru creștinii ortodocși este ziua Floriilor, fiind sărbătoriți cei care poartă nume de floare.

Citește și: Laura Cosoi, poză nud superbă, gravidă în luna a șaptea: «Înfloresc»

Cum a resimțit Laura Cosoi cea de-a treia sarcină

Laura Cosoi este gravidă în luna a 7-a și urmează să aducă pe lume, cât de curând, tot o fetiță. Actrița, în vârstă de 40 de ani, a povestit de curând că a trecut printr-un prim trimestru de sarcină ceva mai greu, în care a experimentat stări dese de rău, în special pe perioada serii. De asemenea, din cauza grețurilor, viitoarea mămică nici nu a putut să mănânce mare lucru. În prezent însă, problemele s-au diminuat, iar actrița a dezvăluit că se simte bine.

Citește și: Laura Cosoi, gravidă în șapte luni, a luat o decizie spontană. Ce vor face ea și soțul ei, pentru prima oară de când sunt părinți

„Plancenta fiind voluminoasă, e mai mare burtica decât în mod normal. (..) Am avut o perioadă grea și am stat stresată să fie și ea bine. Analizele sunt perfecte, copilul a crescut, s-a dezvoltat foarte frumos.”, spunea Laura recent în cadrul unei emisiuni TV.

Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treabă, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă.”, a scris actrița și pe blogul personal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner dragos bucur png
oana roman instagram jpg
The Weeknd
cub sotia nosfe png
image png
banner Ozana Barabancea png
index (2) jpg
Snapinsta app 407656306 723849415942109 7565895018904345749 n 1080 jpg