Laura Cosoi, gravidă în șapte luni, a pozat nud pe Instagram! Imaginea a adunat mii de aprecieri

Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, va naște pentru a treia oară în aproximativ două luni. Actrița este deosebit de activă și continuă să joace în spectacole, dar și să participe la diferite ședinte foto. Recent a bifat o escapdă romantică cu soțul Cosmin Curticăpean, iar ipostaza de graviduță îi priește de minune, simțindu-se foarte bine în propria piele. 

laura cosoi 2
Laura Cosoi va naște în aproximativ două luni

Laura Cosoi a surprins pe toată lumea când a anunțat, la finalul lunii decembrie, că este însărcinată pentru a treia oara. Are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna, iar un nou membru nu face decât să contribuie la fericirea pe care o resimte. Actrița așteaptă cu nerăbdare să își țină în brațe fetița, însă până atunci se bucură din plin de sarcină. Laura se simte bine în propria piele și sarcina îi oferă o strălucire aparte, trebuie să recunoaștem. 

Citește și: Laura Cosoi, gravidă în șapte luni, ședință foto extraordinară

Laura a distribuit o nouă fotografie în care burtica de gravidă se află în prim-plan. Aflată la duș, cu geamul cabinei aburit, Laura a pozat complet dezbrăcată. Și-a poziționat una dintre mâini pe spate, iar în celaltă a ținut un trandafir. Instantaneul a fost apreciat de peste 2000 de persoane în mai puțin de două ore de la publicare, iar comentariile pozitive din partea internauților nu au întârziat să apară.

image
Laura Cosoi a distribuit o nouă fotografie nud

Laura și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de zece ani și au împreună două fetițe superbe, Rita și Vera. 10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm ca la vară să vină în familia noastră cel de-al treilea copil, a fost unul dintre mesajele în care Laura și-a exprimat recunoștința pentru toate evenimentele fericite din viața sa. 

stanga
dreapta
laura cosoi png
laura cosoi aeroport png
laura cosoi instagram 7 jpg
laura cosoi
laura cosoi fetite vera rita jpeg
laura cosoi familie png
botez laura cosoi jpeg
Laura Cosoi va deveni mamă pentru a doua oară în luna august jpeg
laura cosoi gravida jpeg
laura cosoi 8 jpg jpeg
laura cosoi sarbatorita jpg

Cum s-au cunoscut Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

Laura și Comsin s-au cunoscut la un restaurant, dar nu și-au vorbit imediat. Ulterior, s-au reîntâlnit într-o excursie la munte, cu un grup de prieteni comuni. Abia atunci au început să comunice și să devină amici. Laura susține că a știut, din prima clipă, că el avea să fie tatăl copiilor ei, iar povestea lor de iubire este una demnă de filele unui roman. 

La începutul anului 2022, cuplul și cele două fiice au avut parte de o vacanță de vis în Thailanda. Au vizitat locuri retrase și liniștite, iar fetițele au profitat din pline de plaja liberă pentru a alerga nestingherite și a se juca sub privirile afectuoase ale părinților. 

Vezi și: Laura Cosoi a pozat nud, gravidă în șate luni

Actrița este foarte activă pe contul personal de Instagram, acolo unde ditribuie imagini de familie și comunică adesea cu fanii, Așadar, nu este de mirare, că și vacanța din Thailanda a fost atent și amplu documentată!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
zodiac 600x400 jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg