Laura Cosoi a început filmările la un serial de senzație! Ce actori îi sunt parteneri

Ultima actualizare:

Este sezonul în care producătorii pregătesc pentru la toamnă seriale noi, producții de cursă lungă, ce vor fi difuzate în grilele 2022-2023. Astfel că, pe lângă continuările deja celebre ale unor seriale precum ,,Las Fierbinți" de la Pro TV și ,,Adela" de la Antena 1, se mai pregătesc și altele. Iar Click! a aflat în ce producții va juca graviduța Laura Cosoi.

Ei bine, Click a aflat un secret bine păzit și anume că producătorii filmelor ,,Pup-o, mă!" 1 și 2 și ,,Secretul lui Zorillo" pregătesc în mare taină un nou proiect de cursă lungă. Este vorba de serialul ,,Pup-o, mă: Înfruntarea bacilor", o idee după cele două filme de succes pentru marele ecrane.

Citește și: Laura Cosoi, petrecere cu vedete pentru fetița ei! Rita împlinește 4 ani

Dacă în primele părți ale celor două comedii Jojo și Lora au avut rolurile principale, de data aceasta Laura Cosoi (42 de ani) joacă un rol principal. După cum se poate observa cineva are o slăbiciune pentru blonde, mai ales că ea a avut un rol micuț și în ,,Secretul lui Zolrillo". Cosmin Seleși, Văru Săndel și Alin Panc fac parte din distribuție și sunt și producătorii acestui serial de cursă lungă în care vor mai apărea și alte vedete și influenceri.

Laura Cosoi a început filmările la un nou serial
Laura Cosoi a început filmările la un nou serial

Deși este însărcinată, Laura Cosoi a primit rolul cu bucurie și speră să-l ducă la bun sfârșit. Chiar scrie mereu pe pagina ei de facebook că este conștincioasă și își învață replicile la timp.

Citește și: Cum ţine Laura Cosoi sub control kilogramele în plus, de când e însărcinată

,,Săptămâna aceasta am început filmările pentru un serial care va avea premieră în toamnă, la TV. Mă gândeam în urmă cu ceva vreme că tare îmi lipsește rutina unui serial, același drum, aceeași echipă, același cadru, repetițiile, întâlnirile cu colegii, cafeaua din pauză și emoțiile de dinaintea primei zile de filmare! Și iată-mă!

Când am acceptat propunerea de a filma, fiind deja însărcinată, nu mi-am imaginat că mă va prinde luna a noua pe platoul de filmare. Dar mă simt foarte bine și fetița se dezvoltă în grafic. Așadar, salutări de pe set și mulțumiri pentru toate gândurile de susținere", scria Laura pe pagina ei.

Laura Cosoi
Laura Cosoi

Noi sperăm să termine filmările și să vedem din toamnă ,,Înfruntarea bacilor" pe micile ecrane, când poate cei trei producători vor oferi mai multe detalii despre serial și distribuție, dar și amănunte despre postul de televiziune unde îl putem vedea.

Noua modă printre gravidele celebre din România

Multe dintre vedetele autohtone, printre care și Laura Cosoi, au recoltat celule stem, atunci când au născut, pentru a oferi copiilor șansa unor tratamente moderne ȋn cazul bolilor grave. Până de curând, aceste celule erau recoltate din cordonul ombilical al bebelușului, ȋnsă, nouă modă printre gravidele celebre din România este să ȋși stocheze și placenta.

Cele mai recente exemple sunt Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 al Exatlon și Anca Ciota, prezentatoarea meteo de la Kanal D.

,,Viața de părinte aduce cu ea o mulțime de schimbări minunate, împliniri, bucurii imense, însă și cea mai mare responsabilitate. Siguranța copiilor noștri depinde de cele mai multe ori de alegerile pe care noi le facem că părinti, iar sentimentul acela că ai făcut alegerea potrivită pentru copii tăi, îți oferă ție ca părinte liniște. Părinții înțeleg despre ce vorbesc. După multă documentare am hotărât împreună cu Alex să recoltăm acum inclusiv placentă. Știu doar că ne dorim tot ce este mai bine pentru copiii noștri și încercăm să facem alegerile cele mai potrivite pentru a-i putea proteja mereu!”, a scris antrenoarea de fitness pe Instagram.

Motivul pentru care Anca Ciota și-a stocat placenta

Specialiștii internaționali ȋn medicină numesc placenta ,,comoară medicală” și susțin că, ȋn curând, multe boli incurabile, precum diferite forme de cancer și leucemie, Parkinson, Alzheimer sau diabet vor putea fi tratate cu ajutorul celulelor stem recoltate din placentă, la naștere. Aceste argumente au convins-o și pe Anca Ciota să apeleze la aceeași procedură.

,,Ne dorim să facem tot ce e mai bun pentru copilul nostru și, după ce ne-am informat și documentat, am hotărât să recoltăm inclusiv placentă. Astfel, vom avea cea mai mare cantitate și cea mai variată gamă de celule disponibile la naștere. Unitățile criogenate pot fi utilizate atât pentru administrarea în primii ani de viață, cât și în viața de adult, atât în ceea ce-l privește pe copilul de la care s-a recoltat, cât și la frați.

Sunt utilizabile în tratamentul anumitor boli hematologice (leucemii, limfoame), boli oncologice (precum tumorile solide), boli neurodegenerative sau deficiențe imune și metabolice. Noi am luat această decizie cu toată dragostea din lume, ȋn speranța că ne vom putea proteja copilul și că nu vom avea vreodată nevoie de ele. Responsabilitățile noastre că parinți de abia acum ȋncep și ne dorim să facem cele mai bune alegeri”, le-a mărturisit prezentatoarea Kanal D, Anca Ciota, urmăritorilor săi.

Actrițele Lili Sandu și Dana Rogoz, care au nascut chiar ȋn pandemie, au recoltat, de asemenea, celule stem din placentă. Ambele au declarat, la momentul respectiv, că speră să nu fie nevoie să le folosească, dar că iau toate măsurile de precauție pentru sănătatea micuților.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net