Anca Ciota, gravidă în şapte luni, detalii despre starea de sănătate: "Acum începe greul"

Ultima actualizare:

Însărcinată în aproape şapte luni, Anca Ciota a dezvăluit cum evoluează sarcina şi a recunoscut că începe să simtă primele dureri. Prezentatoarea meteo de la Kanal D are însă, în continuare, 

Anca Ciota foto: Instagram
Anca Ciota foto: Instagram

De când Anca Ciota și partenerul ei, Phelipe, au aflat că vor deveni părinți, cei doi sunt în culmea fericirii și vor să arate acest lucru tuturor. Până acum, sarcina prezentatorei a fost una fără probleme, dar lucrurile au început să se complice puţin de când a intrat în ultimul trimestru.

Anca Ciota le-a povestit fanilor, pe o reţea de socializare, că începe să se resimtă şi că are unele dureri, mai ales când se ridică din pat şi când se întinde. Burtica e din ce în ce mai mare, aşa că Ana are un uşot discomfort. 

”Intru în săptămâna 26. Încep să simt așa un mic discomfort pentru că burta crește, simt și când mă pun în pat, când mă ridic. Începe greul”, a spus Anca Ciota, pe pagina sa de Instagram. 

Anca Ciota, weekend relaxant la munte

Cu toate acestea, Anca Ciota şi partnerul ei, Phelipe, au dat o fugă până la munte, pentru a petrece un weekend relaxant. Anca a publicat mai mult clipuri pe pagina sa de Instagram, în care le-a arătat fanilor cum s-a bucurat de zăpadă, de soare şi de spa-ul de la hotelul unde s-au cazat. Prezentatoarea TV este o fire activă şi a petrecut o zi pe pârtie. Prevăzători, Anca şi Phelipe au plecat însă devreme înapoi spre casă, duminică, pentru a evita traficul infernal tipic pentru Valea Prahovei. 

Anca Ciota şi Phelipe, relaţie de 15 ani

Anca Ciota și Phelipe își doreau să devină părinți, iar momentul aflării vești i-a emoționat extrem de mult. Cei doi au o relaţie de 15 ani, dar bebeluşul a decis să apară în viaţa lor doar după ce s-au mutat într-o casă nouă. 

„Suntem siguri, este un singur bebeluș sănătos. Suntem în trei luni și două săptămâni. Noi suntem împreună de 15 ani, dar nu ne-am pus pe treabă de ani de zile. Am considerat că a venit momentul atunci când ne-am mutat la casă. Din mai am început. Și a venit din a doua încercare. Am fost norocoși. Mi-am dat seama că sunt însărcinată, că mi se mărea decolteul. Am făcut testul de sarcină într-o duminică, am urcat la toaletă și s-a înroșit instantaneu. Am început să urlu, Phelipe era în curte cu un vecin. L-am chemat urgent! Știu și părinții”, a povestit Anca Ciota, la Kanal D, în emisiunea "Teo Show".

Întrebată de fani ce nume a ales pentru bebeluş, Anca a explicat că va anunţa de abia după ce se va naşte micuţul şi îl vor prezenta oficial admiratorilor. 

Anca Ciota, 11 ani de Kanal D

Anca Ciota a debutat în televiziune la vârsta de 22 ani și face parte din echip Kanal D de 11 ani, realizând o serie de reportaje și interviuri. Anca a prezentat și realizat rubrica „Drumul spre celebritate”, din cadrul emisiunii „WOWBiz”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net