Anca Ciota este însărcinată. Primele declarații și poze superbe cu burtica

29 noiembrie 2021
article img
Anca Ciota și Phelipefoto: arhivă personală

Încă o graviduță în showbiz! Anca Ciota, prezentoarea rubricii Meteo de la Kanal D, a dat vestea cea mare! Vedeta este însărcinată în trei luni și jumătate!

Anca Ciota este căsătorită cu solistul Phelipe, alături de care formează un cuplu de aproximativ 15 ani de zile. Prezentatoarea Meteo de la Kanal D și soțul ei sunt un culmea fericirii, de când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi nu au aflat încă sexul bebelușului, care va veni pe lume peste aproape șase luni.

Anca Ciota este însărcinată: „Vreau să nasc natural”

„Suntem siguri, este un singur bebeluș sănătos. Suntem în 3 luni și două săptămâni. Noi suntem împreună de 15 ani, dar nu ne-am pus pe treabă de ani de zile. Am considerat că a venit momentul atunci când ne-am mutat la casă. Din mai am început. Și a venit din a doua încercare. Am fost norocoși. Mi-am dat seama că sunt însărcinată, că mi se mărea decolteul. Am făcut testul de sarcină într-o duminică, am urcat la toaletă și s-a înroșit instantaneu. Am început să urlu, Phelipe era în curte cu un vecin. L-am chemat urgent! Știu și părinții”, a povestit Anca Ciota, la Kanal D, în emisiunea "Teo Show".

article img
Anca Ciota și Phelipe, prima ședință foto în calitate de viitori părințifoto: Facebook

Anca Ciota este însărcinată în cel de-al doilea trimestru, iar primele trei luni de sarcină au fost destul de ușoare pentru ea. „Nu sunt o gravidă cu probleme, este o sarcină ușoară. Mă simt atât de bine, nu am pofte deloc! Nu am avut nici grețuri. Mi-aș dori să nasc natural, nu mi-e frică. Mă simt în formă!” a mai spus Anca.

Anca Ciota a debutat în televiziune la vârsta de 22 ani și face parte din echipa Kanal D de 11 ani, realizând o serie de reportaje și interviuri. Anca a prezentat și realizat rubrica „Drumul spre celebritate”, din cadrul emisiunii „WOWBiz”.

article img
Anca Ciota și Phelipe nu au aflat încă sexul bebelușuluifoto: Facebook

Citește și:

FOTO Anca Ciota de la Kanal D și solistul Phelipe s-au mutat în casa visurilor, la care au muncit 3 ani: "Ne-a adus foarte multă liniște"

Anca Ciota şi Phelipe pun cariera înaintea bebeluşului