FOTO Anca Ciota de la Kanal D și solistul Phelipe s-au mutat în casa visurilor, la care au muncit 3 ani: "Ne-a adus foarte multă liniște"

Ultima actualizare:

    Anca Ciota și Phelipefoto: arhivă personală
Anca Ciota și Phelipefoto: arhivă personală

Prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul principalului jurnal de știri al postului Kanal D, Anca Ciota, este o femeie împlinită. Are o carieră de succes în televiziune, o familie frumoasă și, de curând, a terminat de construit, împreună cu soțul ei, artistul Phelipe, casa visurilor lor.

Frumoasa prezentatoare și partenerul ei de viață sunt împreună de 14 ani și au o relație mai solidă decât oricând. Vedeta TV spune că au compatibilitate pe toate planurile și activități comune, care le consolidează relația în fiecare zi. "Ne place să facem activități care să ne relaxeze, să ne încarce pentru o nouă săptămână. Ne uităm la filme, gătim, mergem la sală și ori de câte ori ne permite timpul, facem câte o escapadă în afară orașului. În timpul iernii plecăm foarte des la schi, pentru că este un sport pe care îl practicăm amândoi și ne place foarte mult. Suntem foarte activi și ne place să încercăm tot felul activități sportive împreună", a declarat Anca Ciota (34 de ani) pentru Click!.


    Anca Ciota de la Kanal D și solistul Phelipe s-au mutat în casa visurilor foto: arhivă personală
Anca Ciota de la Kanal D și solistul Phelipe s-au mutat în casa visurilor foto: arhivă personală

Anca Ciota s-a ocupat de amenajări, iar soțul a stat pe șantier

Anul acesta vedeta TV și solistul Phelipe (36 de ani), pe numele adevărat Aurel Filip, s-au mutat în casă nouă, o casă pe care au gândit-o împreună pentru o viață. De la construcție, la designul interior, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, cei doi soți fiind prezenți pe șantier de la fundație până la montarea ultimei piese de mobilier. "Faptul că am terminat casa e un lucru extraordinar, care ne-a adus foarte multă liniște și împlinire. Din momentul în care am cumpărat terenul și până ne-am mutat au trecut trei ani, dar ultimul an a fost extrem de intens! Soțul meu a fost prezent zilnic pe șantier și a supravegheat lucrările, iar eu m-am ocupat de ce tot ce a ținut de design, alegerea mobilei și alte detalii care țin mai mult de estetic. Am avut noroc că ne-au ajutat și părinții mei! Mă bucur însă că nu am avut certuri și divergențe, așa cum am auzit că se întâmplă în multe cupuluri când construiesc o casă. Fiecare a avut un rol bine definit: Phelipe a coordonat echipele de muncitori și lucrările, iar eu m-am ocupat de amenajări interioare", ne-a povestit vedeta Kanal D.


    Anca Ciota și Phelipe sunt împreună de 14 anifoto: Kanal  D
Anca Ciota și Phelipe sunt împreună de 14 anifoto: Kanal D

Se gândesc la o afacere și la un copil

Cuplul se gândește chiar și la un business comun în viitor, în domeniul online, dar și la un copil. "Soțul meu e artist și producător muzical, deci nu se știe când își va putea relua activitatea. Între timp ne gândim foarte serios să facem o afacere care să se desfășoare online. Avem câteva idei, dar trebuie să mai analizăm lucrurile până luăm o decizie finală. Facem o echipă foarte bună și momentan avem foarte multe proiecte comune în mediul online. Pe plan personal, următorul pas e să mărim familia și cât de curând e posibil să apară un copil. Dar asta nu ține doar de noi, ci și de Dumnezeu", a adăugat Anca Ciota. Vedeta Kanal D nu are planuri de vacanță anul acesta, în contextul pandemiei, și va profita de timpul liber pentru a-și amenaja curtea și pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care le are în mediul online. Pe Anca Ciota o puteți urmări la rubrica Meteo, în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19.00, în cadrul Știrilor Kanal D.

Citește și:

Anca Ciota şi Phelipe pun cariera înaintea bebeluşului

Au făcut parada modei la munte! Cât costă salopetele cu care vedetele au făcut senzație pe pârtie

image
image
image
image
image
image
banner georgiana lobonț png
Mihai Traistariu are 6 apartamente la mare Colaj Click!
 Domnul Dan, prezentatorul „Survivor All Stars”, interviu la dublu cu viitoarea soție!
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png