Laura Cosoi, petrecere cu vedete pentru fetița ei! Rita împlinește 4 ani

Ultima actualizare:

Petrecere mare în familia Laurei Cosoi în acest weekend, actrița sărbătorind-și fetița cea mare. Rita a crescut văzând cu ochii, ajungând la vârsta de 4 anișori. Iată cum a petrecut familia!

Laura Cosoi urmează să devină mămică pentru a treia oară în scurt timp, însă nu își neglijează nicio clipă îndatoririle.

Citește și: Laura Cosoi este de neoprit în a 8-a lună de sarcină! Vedeta începe filmările pentru un serial de televiziune

Laura Cosoi și-a sărbătorit fetița cea mare

Actrița a decis să îi organizeze fetiței ei o petrecere aniversară de neuitat, în avans, pentru a se asigura că evenimentul nu trece nesărbătorit, în eventualitatea în care va ajunge pe masa de nașteri în viitorul apropiat.

Micuța Rita urmează să împlinească 4 anișori peste două săptămâni, însă în acest weekend a avut parte de o petrecere cu mulți prieteni, plină de distracție. 

Citește și: Laura Cosoi, confesiuni în așteptarea celui de-al treilea copil: «Vreau să nasc natural»

Adela Popescu și Dana Rogoz, nelipsite de la eveniment

Având în vedere că termenul nașterii actriței se apropie cu pași repezi, Laura Cosoi și-a chemat de pe acum prietenele, printre care și Adela Popescu și Dana Rogoz, alături de micuții lor, pentru a-i face o surpriză Ritei. 

Viitoarea mămică a organizat o petrecere exact pe gustul micuței ei, cei mici având la dispoziție și un parc distractiv, cu tobogan și leagăne, astfel că invitații Ritei au fost în al nouălea cer. Laura Cosoi a „documentat” evenimentul și pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și o urare pentru fetița ei cea mare. 

Te iubesc, înger de copil”, a scris actrița în dreptul unei imagini în care apare Rita zâmbind, la vederea unui cadou primit de ziua ei. 

Și Adela Popescu, prietenă bună cu Laura Cosoi, i-a transmis micuței Rita o urare specială, în mediul online. Prezentatoarea TV a publicat și fotografie cu momentul în care fetița a suflat în lumânarea de pe tort, în timp ce era înconjurată de invitați, urându-i un călduros „La mulți ani!”.

Laura Cosoi și partenerul ei au împlinit 10 ani de relație

Cu doar două zile în urmă, Laura Cosoi și soțul ei au celebrat un alt eveniment important. Cei doi soți au sărbătorit 10 ani de relație, iar actrița i-a transmis partenerului ei, Cosmin Curticăpean, o declarație reală de dragoste.

Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată.”, a scris Laura, în dreptul unor imagini emoționate alături de partenerul ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net