Dana Rogoz, în costum de baie: „Ți se văd coastele”

Dana Rogoz a publicat recent mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie, iar imaginile au fost surprinse chiar de soțul său! Vedeta arată super sexy și, în ciuda faptului că a adus pe lume doi copii, arată exact ca atunci când era „Abramburica”.

Cu toate acestea, chiar dacă are o siluetă de invidiat, pare-se că vedeta nu poate mulțumi pe toată lumea! Dana Rogoz a fost pusă la zid de urmăritorii săi, despre care am fi presupus că o apreciază, din moment ce o urmăresc. Motivul? Halucinant! În viziunea unor internauți, actrița este prea slabă!

Dana Rogoz: „Mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea”

Dana Rogoz nu s-a lăsat descurajată, ba chiar e mândră de silueta ei, așa că a decis să le vorbească femeilor despre iubirea de sine.

"„Ești prea slabă”, „Ți se văd coastele”, „Mai mănâncă și tu ceva”, „Ești anorexică?” Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat.

În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am șoldurile prea late, genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici… Atunci îmi era rușine să port șort, ca nu cumva să mă așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam, evident, un tonus mult mai bun, al vârstei.

Citeşte şi: INTERVIU Dana Rogoz, despre cele mai grele clipe din viața ei: «Îți trăiești suferința și mergi mai departe»

Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect?

Pozele sunt neretuşate, dar am noroc de un soț care știe să mă fotografieze cât să mă avantajeze. Ah, și nu era nici ora la care lumina vine de sus… ca în cabinele de probă. Vă doresc să vă bucurați de vara asta și să vă simțiți bine în costum de baie pe plajă, dar și la cină, pe covor roșu… oriunde și oricum ați fi îmbrăcate! O viață avem”, a transmis Dana Rogoz, pe rețelele sociale.

Hate-ul a devenit o obișnuință. Fanii o taxează foarte des

Chiar dacă este una dintre cele mai „cuminți” și deschise vedete din România, Dana Rogoz tot ajunge să fie criticată, dintr-un motiv sau altul. A apărut goală într-un film celebru, căci nu îi este rușine să își etaleze trupul, iar răspunsul primit a fost unul deloc pozitiv.

Zeci de comentarii în care era dur trasă la răspundere pentru felul în care s-a afișat au apărut în mediul online, în ciuda faptului că este actriță. A spus despre corpul ei că este „un instrument de care aveam nevoie pentru a compune acest rol”, însă nu a avut sorți de izbândă.

Artista s-a alăturat mișcării începute de Viorica Vodă pe scena Premiilor GOPO și a vorbit despre abuzul sexual în lumea artistică. A încercat să transmită un mesaj inclusiv cu ajutorul peliculei „MO”, regizate de soțul său, Radu Dragomir, dar fără succes.

Citeşte şi: Dana Rogoz, dezvăluire emoționantă despre abuz: «Am încercat și eu să vorbesc despre hărțuire»

Viorica a venit cu un mesaj foarte puternic despre ce a însemnat pentru ea hărțuirea sexuală din această industrie, în urma acelui debut care este unul memorabil. Pe actrița Viorica Vodă, omul Viorica Vodă nu îl cunosc personal, dar l-am apreciat pentru rolurile făcute. Din sală, pot să spun că s-a simțit că a fost un moment adevărat, curajos, emoționant. S-a lăsat liniștea și sunt convinsă că a vorbit în numele foarte multor femei, nu doar din industrie”, a declarat ulterior Dana Rogoz.

Este împreună cu soțul Radu Dragomir de la 18 ani

Dana Rogoz, Radu Dragomir şi copiii lor
Dana Rogoz, Radu Dragomir şi copiii lor

Dana Rogoz este împreună cu soțul ei de 18 ani, de când ea abia a împlinit vârsta majoratului. Recent au sărbătorit aniversarea celor aproape două decenii de când se iubesc, iar artista s-a declarat recunoscătoare pentru jumătatea de viață petrecută alături de el. Între timp, au ajuns părinții a doi copii, un băiat și o fată, iar vedeta se consideră o femeie împlinită.

Citeşte şi: Dana Rogoz și Radu Dragomir, amintire duioasă din prima zi a îndrăgostiților petrecută împreună

„143/365 18 ani de relație. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi”, a scris Dana Rogoz, în urmă cu doar câteva zile, pe rețelele sociale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net