Dana Rogoz, dezv─âluire emo╚Ťionant─â despre abuz: ┬źAm ├«ncercat ╚Öi eu s─â vorbesc despre h─âr╚Ťuire┬╗

Declara╚Ťiile cople╚Öitoare ale Vioric─âi Vod─â, despre abuzul suferit ├«n lumea cinematografiei din Rom├ónia, a rezonat ╚Öi cu Dana Rogoz. Vedeta ╚Öi-a manifestat sprijinul fa╚Ť─â de Viorica Vod─â ╚Öi ├«n acela╚Öi timp a dezv─âluit ╚Öi experien╚Ťa personal─â ├«n ceea ce prive╚Öte subiectul h─âr╚Ťuirii.

dana rogoz 1 840x500 1 jpg
Dana Rogoz sus╚Ťine declara╚Ťiile Vioric─âi Vod─â despre abuz

M─ârturiile Vioric─âi Vod─â despre abuzurile suferite din partea anumitor regizori, din zona teatrului ╚Öi a cinematografiei, au avut un ecou profund, pentru mai multe personalit─â╚Ťi din mediul divertismentului sau a mass-media. Iat─â, c─â nici Dana Rogoz nu a putut r─âm├óne indiferent─â la aceast─â situa╚Ťie, a╚Öa c─â vedeta a vorbit pe Instagram despre acest subiect extrem de delicat al abuzului ╚Öi care, de cele mai multe ori, este trecut sub t─âcere. Vedeta a recunoscut c─â s-a confruntat ╚Öi ea cu h─âr╚Ťuirea, ├«ns─â nimeni nu a ascultat-o la acel moment.

,,Din sal─â s-a sim╚Ťit c─â acel moment, adev─ârat, curajos, emo╚Ťionant, s-a l─âsat lini╚Ötea ╚Öi sunt convins─â c─â a vorbit ├«n numele foarte multor femei.", a declarat Dana Rogoz pe Instagram, despre momentul Vioric─âi Vod─â, la Premiile Gopo. 

Cite╚Öte ╚Öi Simona Gherghe, reac╚Ťie scandaloas─â dup─â m─ârturia Vioric─âi Vod─â

Dana Rogoz a men╚Ťionat c─â ├«n filmul ,,Mo", regizat de so╚Ťul ei, Radu Dragomir, ├«n 2019 s-a abordat aceast─â tem─â dificil─â a abuzului sexual. Dana Rogoz a mai ad─âugat c─â la acea vreme a ├«ncercat, ea ├«ns─â╚Öi s─â vorbeasc─â despre h─âr╚Ťuire ╚Öi din p─âcate nimeni din mediul cinematografic nu a sus╚Ťinut-o. Din acest motiv, vedeta a criticat dur reac╚Ťiile absurde ╚Öi jignitoare ale anumitor colegii de breasl─â, de pe scena Premiilor Gopo, dup─â m─ârturiile dureroase ale Vioric─âi Vod─â. 

,,Am ├«ncercat ╚Öi eu atunci s─â vorbesc despre h─âr╚Ťuire ╚Öi am avut parte de tot felul de reac╚Ťii de care, din p─âcate, a avut parte ╚Öi Viorica asear─â ╚Öi, ce am constatat cu triste╚Ťe ╚Öi asear─â, este c─â noi nu ╚Ötim s─â primim o astfel de veste ╚Öi evident avem o fug─â fa╚Ť─â de emo╚Ťia asta nasoal─â, pe care o astfel de m─ârturisire o st├órne╚Öte ├«n noi." a dezv─âluit, cu emo╚Ťie, Dana Rogoz.

Dana Rogoz a taxat dur ignoran╚Ťa celor din domeniul teatrului ╚Öi al cinematografiei cu privire la acest subiect deosebit de grav, ignoran╚Ť─â manifestat─â chiar la Premiile Gopo, dup─â discursul curajos al Vioric─âi Vod─â.  

,,Din p─âcate, ceea ce s-a ├«nt├ómplat asear─â a fost o ├«ncercare de a ie╚Öi din acel moment ╚Öi atunci au existat o serie de...s─â zicem, st├óng─âcii, ale unora ╚Öi comentarii deplasate, acele glumi╚Ťe care vor s─â detensioneze, dar care fac foarte mult r─âu, pentru c─â pun victima ├«ntr-o pozi╚Ťie inconfortabil─â ╚Öi opre╚Öte un lan╚Ť mai lung al acestor dezv─âluiri.", a mai ad─âugat vedeta. 

Viorica Vod─â, su╚Ťinut─â de mai multe vedete

Viorica Vod─â a urcat pe scena Premiilor Gopo pentru a primi o distinc╚Ťie special─â, la celebrarea a 20 de ani, de la lansarea filmului Filantropica, ├«n care a jucat al─âturi de nume mari din cinematografie. ├Än cadrul discursului de acceptare, Viorica Vod─â a f─âcut o confesiune plin─â de curaj, ├«n care a scos la iveal─â h─âr╚Ťuirea sexual─â sistematic─â a actri╚Ťelor.

Cite╚Öte ╚Öi Tudor Chiril─â ia atitudine ├«mpotriva abuzului asupra actri╚Ťelor: ┬źE momentul s─â vorbim┬╗

Mai multe vedete s-au al─âturat demersului ei ╚Öi ╚Öi-au exprimat sprijinul, printre care Simona Gherghe ╚Öi Tudor Chiril─â. Chiril─â chiar a postat un mesaj de sus╚Ťinere pe Facebook ╚Öi a relatat cazul unei colege, de la Facultatea de Teatru ╚Öi Film, care a trecut printr-o ├«nt├ómplare similar─â. 

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png