Simona Gherghe, scandalizată după mărturia Vioricăi Vodă

Ultima actualizare:

Recent, mai multe evenimente importante au avut loc în plan internațional, dar și la nivel național, fiind vorba despre Meta Gala, din Statele Unite, dar și Premiile Gopo. Totuși, atenția sporită a fost asupra rochiei lui Kim Kardashian, care a încercat să replice rochia purtată de Marilyn Monroe. Asta a făcut-o pe Simona Gherghe să reacționeze cu privire la acest aspect pe rețelele de socializare. Mai ales că actrița Viorica Vodă a făcut o dezvăluire intimă despre hărțuirea sexuală.

Simona Gherghe a făcut declarații pe baza atenție publice care a îndreptată spre Kim Kardashian
Simona Gherghe a făcut declarații pe baza atenție publice care a îndreptată spre Kim Kardashian

Simona Gherghe, reacție la atenția opiniei publice

Prezentatoarea tv a amintit că, în cadrul Premiilor Gopo, actrița Viorica Vodă a mărturisit că a fost victima hărțuirii în timpul carierei sale, iar asta ar fi trebuit să fie punctul principal al discuțiilor, nu rochia pe care a purtat-o Kim Kardashian. Așadar, moderatoarea emisiunii Mireasa a subliniat acest aspect în cadrul unei postări de pe rețelele de socializare. 

Simona Gherghe a ținut să reamintească că atenția cu privire la durerile prin care multe femei trec au fost lăsate în plan secund de opinia publică, făcând o paralelă cu declarația Vioricăi Vodă de la Premiile Gopo.

„Am scris o postare ceva mai devreme, prin care îmi exprimam nedumerirea privind tăcerea vocilor din online despre subiectul dureros pentru femei deschis ieri la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo de către actrița Viorica Vodă, care a mărturisit în fața publicului că a fost victima hărțuirii în cariera ei, în breasla ei.”

Vezi și Viorica Vodă, confesiune teribilă, la Premiile Gopo: «Am făcut psihoterapie pentru hărţuirea sexuală din sistem»

În cadrul postării, Simona Gherghe a mai tras un semnal de atenționare asupra hărțuirii ce există în România, aceasta fiind prezentă în mai multe domenii, de la cinematografie, la presă. 

„Hărțuirea există în România în toate domeniile, și în cinematografie cum a povestit dumneaei și în presă și peste tot. Din păcate nu vorbește despre treaba asta, pentru că femeilor le este rușine să povestească pentru că nu ar fi crezute sau pentru că ar fi cumva banalizat acest subiect, așa cum de altfel s-a întâmplat și aseară.”

Simona Gherghe și-a explicat postarea de pe Instagram

Alături de funcția de prezentatoare la o emisiune ce a reușit să treacă testul timpului și să rămână relevantă pentru mai mulți ani, Simona Gherghe este, în primul rând, mamă de fată, iar lipsa importanței pe care a primit-o declarația privind hărțuirea Vioricăi Vodă a făcut-o să-și amintească de evenimentele prin care mai multe colege au trecut în timpul facultății, unde multe cadre didactice ar fi folosit tehnici de hărțuire pentru a face mai multe studente să treacă examenele.

Citește și Simona Gherghe, detalii intime din viața de mamă. «Plângeam și mă simțeam vinovată»

„Sunt mamă de fată și mă doare acest subiect pentru că nu aș vrea ca fata mea să treacă printr-o astfel de experiență și credeți-mă că în ceea ce privește presa, breazla din care provin, știu multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism. De acolo știu foarte multe povești despre profesori care folosesc astfel de tehnici ca studentele să treacă examenele.

Eu am fost o norocoasă, pentru ca nu m-am întâlnit cu astfel de cazuri, am lucrat cu oameni super decenți și cu profesioniști, dar trebuie să știți că există. Ce vreau eu să le transmitem copiilor noștri, fetelor noastre este să învețe să spună NU. Eu vreau ca ai mei copii să știe să spună NU, să spună STOP atunci când li se întâmplă ceva ce îi deranjează, ce îi scoate din starea aia de bine’’, a spus Simona Gherghe pe contul personal de Instagram.

Simona Gherghe, de peste 20 de ani în presă

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune. Aceasta are o experiență de peste 20 de ani în domeniu, având o carieră impresionantă și sute de ore în care a transmis buletinele de știri, dar și cele mai importante întâmplări din spațiul public românesc. Pe data de 15 aprilie s-au împlinit 20 de ani de când Simona Gherge a prezentat, pentru prima dată, un buletin de știri. 

Simona Gherghe a debutat în presă încă din al doilea an de facultate, când a fost cooprtată în echipa Radio Nord-Est Iași. Din 2001, aceasta s-a alăturat echipei Antenei 1, ca editor prezentator la postul local. 

Aceasta a prezentat Observatorul de la ora 13:00 timp de cinci ani, iar din anul 2009, a primit și Observatorul de la ora 19:00. Începând cu anul 2010, aceasta a început să prezinte emisiunea Acces Direct. După nouă ani pe care i-a petrecut la cârma emisiunii, vedeta s-a reorientat spre un alt show, Mireasa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net