Simona Gherghe, detalii intime din viața de mamă. «Plângeam și mă simțeam vinovată»

Ultima actualizare:

Simona Gherghe (44 de ani) are peste 400.000 de fani pe Instagram și răbdare să discute cu foarte mulți dintre ei. Prezentatoarea show-ului "Mireasa", de la Antena 1, a răspuns recent unui tir de întrebări despre familie, copii și sarcină. Iată ce dezvăluiri a făcut vedeta, mamă și ea a doi copii superbi.

Simona Gherghe, în curte cu cei doi copii. Foto: Instagram
Simona Gherghe, în curte cu cei doi copii. Foto: Instagram

Simona Gherghe este întrebată tot felul de lucruri, în mediul virtual. Unii fani sunt indiscreți, în timp ce alții au curiozități firești. Duminică, vedeta i-a anunțat că are timp să stea la povești, așa că a deschis o sesiune de Q&A, pe Instagram.

Despre suzetă și pampers

"Cum facem să renunțe copiii la suzetă?", a fost întrebată Simona. "Nu am nici cel mai mic stres. Vlad are suzetă și scutec. Am învățat că fiecare copil are ritmul său. Sunt convinsă că va veni natural, știu de la Ana. Niciodată nu mi-a ieșit când am vrut eu, ci doar când au fost ei pregătiți. Vlad zice că el e încă mic. Îl mai las să bebelușească, nu mă interesează ce zic cei din jur", a răspuns Simona.

Despre un al treilea copil

"Vă mai doriți un copil în viitor?", a fost o altă întrebare la care Simona a ales să răspundă. Detaliat chiar. "Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii", a declarat Simona Gherghe.

Despre gelozia dintre frați

"Ana a fost geloasă pe fratele ei? Că eu abia am născut și am băiețelul tare gelos", a întrebat o mămică. Iată ce a răspuns Simona. "Da, a fost. Și acum au amândoi momente de gelozie. Dar primele luni chiar au fost extrem de grele. Chiar dacă noi am pregătit-o, era încă mică, probabil nu se aștepta să vină un bebeluș care să i-o răpească pe mami. Pur și simplu nu suporta să-l vadă la sânul meu, își acoperea ochii cu mânuțele. iar eu plângeam și mă simțeam vinovată. A fost cea mai dificilă perioadă. Am avut, însă, răbdare. Și cu multă iubire am depășit greul, iar acum se iubesc foarte mult".

Despre perioada stresantă din viața ei

Simona a fost întrebată și alte lucruri, nu doar chestiuni legate de maternitate. "Cum faci față stresului, să fii atât de optimistă?". Iată ce a răspuns: "Nu sunt mereu optimistă, am și eu momentele mele de cădere. De exemplu, ultimele două luni au fost dificile. Am trecut prin covid, apoi o serie de alte viroze, chiar am avut sentimentul că n-o să mai scăpăm de îmbolnăvirile astea. Eu încă mai trag după covid. Răgușesc des, uneori îmi pierd vocea și încă tușesc. Așa că nu e întotdeauna simplu. Dar am o motivație puternică: copiii mei", a declarat Simona Gherghe.

Simona Gherghe are doi copii

Simona Gherghe s-a căsătorit în luna mai a anului 2017 cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a venit pe lume și primul copil, fetița cuplului, Ana Georgia. Fosta prezentatoare de la "Acces Direct" a confirmat în luna noiembrie a lui 2018 că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, un băiețel, care s-a născut pe 9 mai 2019 și a primit numele Vlad Ioan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net