Simona Gherghe, emoţionată de gestul făcut de copiii ei, de Mărţişor: «Cea mai frumoasă dovadă de iubire»

Ultima actualizare:

Simona Gherghe este foarte fericită de când s-a vindecat de Covid şi poate să îşi ţină în braţe copiii. Ana şi Vlad i-au făcut şi o surpriză mamei lor şi i-au dăruit mărţişoare, iar fiica ei l-a făcut chiar ea.

Simona Gherghe foto: Instagram
Simona Gherghe foto: Instagram

Simona Gherghe a trecut recent prin boala provocată de SARS-CoV-2, iar în această perioadă nu a avut voie să stea prea aproape de cei doi copii ai ei, Ana şi Vlad. Acum, că este vindecată, prezentatoarea emisiunii “Mireasă” se poate bucura de fiecare clipă cu micuţii ei, care au surprins-o plăcut de Mărţişor.

Simona a publicat imagini cu mărţişoarele făcute de Ana şi Vlad. Fiica ei, de aproape cinci ani, i-a dăruit o inimioară, pe care a scris “Te iubesc”, în engleză. “Cea mai frumoasă dovadă de iubire”, a scris Simona, în dreptul imaginii.

Mărţişorul primit de la fiica ei, Ana foto: instagram
Mărţişorul primit de la fiica ei, Ana foto: instagram

De la băiatul de doi ani, Simona a primit un mărţişor în formă de un mic bucheţel de flori, cu o gărgăriţă.

Simona Gherghe şi familia ei, bolnavi de Covid

Simona Gherghe, soţul ei şi băiatul lui, Vlad, au avut toţi Covid-19, la mijlocul lunii februarie. Doar Ana nu a fost infectată cu SARS-CoV-2. Prezentatoarea Antena 1 a povestit că a fost dată peste cap în momentul în care a aflat că fiul de doi ani este bolnav. Deşi micuţul se simţea bine şi nu a avut niciun simptom, Simona a fost cu moralul la pământ. 

Mărţişorul primit de la Vlad foto: Instagram
Mărţişorul primit de la Vlad foto: Instagram

"Sunt în ziua a patra. Mă simt un pic mai bine, dar moral nu sunt deloc ok. Și Vlad a luat virusul. Aseară am primit rezultatul testului PCR și este pozitiv. El se simte bine, este super energic. Nu pare să aibă simptome, în afară de o tuse pe care o avea oricum de la o răceală recurentă. Recunosc, treaba asta m-a cam dat peste cap.", a scris Simona Gherghe, pe pagina personală de Instagram. 

Cea mai mare problemă a Simonei Gherghe, în izolare: insomniile

În plus, vedeta a dezvăluit că a avut insomnii puternice, din cauza bolii. Simona a subliniat că i se pare ireal că a făcut Covid, după doi ani de pandemie şi fiind şi vaccinată, mai ales că a luat toate măsurile de siguranţă. 

"Am niște insomnii îngrozitoare și am vorbit cu niște prieteni care au avut virusul. Aparent este un simptom al acestei boli. Eu credeam că este de la stresul meu, să nu se îmbolnăvească cei dragi și așa mai departe. Poate că este și asta, că te gândești, după doi ani în care te-ai vaccinat și ai făcut tot ca să nu te îmbolnăvești, l-ai luat. În fine, cel mai tare mă dau peste cap insomniile", le-a spus Simona prietenilor de pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net