Simona Gherghe, coșmar fără sfârșit. Rămâne în casă, deși nu mai e în carantină

Ultima actualizare:

Coșmarul Covid-19 continuă pentru Simona Gherghe (44 de ani). Deși oficial nu ar mai trebui să stea în carantină, prezentatoarea show-ului ”Mireasa” a ales să mai rămână în izolare câteva zile, pentru că încă mai are simptome.

image

Oficial, pentru Simona Gherghe, ziua de sâmbătă este prima în care ar putea să iasă din casă, după cele cinci zile de carantină. Însă vedeta a anunțat pe contul personal de Instagram că își prelungește singură perioada de izolare, pentru că încă mai are simptome. Simona a spus că nu vrea să pună pe nimeni în pericol, în condițiile în care încă mai tușește.

”Astăzi este prima zi când mă simt om pentru că zilele trecute n-am fost tocmai bine. E prima zi când teoretic aș putea să ies, pentru că decizia de izolare a fost până ieri inclusiv, dar nu o s-o fac pentru că în continuare tușesc și nu vreau să pun în pericol pe nimeni”, a spus Simona într-un video postat pe Instastory.

Mai mult, vedeta a refuzat să se întâlnească și cu părinții, chiar dacă cei mici sunt topiți de dorul lor. S-au văzut doar prin geam, când aceștia au venit să le lase la poartă o oală cu ciorbă și una cu sarmale.

Simona Gherghe, prima zi în care se simte mai bine

Totuși, spre deosebire de zilele trecute, când a fost chinuită de insomnii, Simona a spus că este prima oară când a găsit suficiente resurse de energie pentru a face ordine prin casă și pentru a pune câteva rufe la spălat.

”Mă simt mult mai bine fizic, am făcut și ordine în casă, am pus rufe la spălat, m-a ajutat mamaie și ne-au lăsat o oală de ciorbă și o oală de sarmale”, a spus vedeta.

Din familia restrânsă a Simonei, doar fetița a scăpat, deocamdată, de coronavirus. Atât soțul, cât și fiul vedetei s-au îmbolnăvit, însă amândoi au simptome ușoare.

Ana pare să fi scăpat, singurul inconvenient pentru ea fiind acela că trebuie să poarte mască de protecție prin casă.

”Răzvan este și el pozitiv, Ana este singura care rezistă și sper să rămână așa, săraca poartă măscuță în casă, și noi, dar sper să o protejăm, facem totul să fie bine”, a mai spus Simona Gherghe.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net