Simona Gherghe, probleme de sănătate în vacanța din Dubai: «E îngrozitor să nu poți să te ții pe picioare»

21 ianuarie 2022

Simona Gherghe, alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu, și cei doi copii ai lor au mers într-o vacanță în Dubai, pentru distracție și relaxare. Astrele nu s-au aliniat însă pentru prezentatoarea TV, care s-a confruntat cu o problemă de sănătate, chiar în vacanță!

image
Simona Gherghe, probleme de sănătate în vacanța din Dubai Foto: Instagram

Simona Gherghe a povestit că în a 4-a noapte de vacanță s-a confruntat dintr-o dată cu o amețeală extrem de puternică. Aceasta a explicat că este obișnuită cu acest tip de problemă, din cauza anemiei pe care o are, însă de data asta ceva a fost diferit, amețeala fiind una extremă, astfel încât abia se mai putea ține pe picioare.

Amețeala a durat câteva ore și a fost însoțită și de o senzație de vomă, așa că a chemat medicul. Doctorii i-au făcut câteva perfuzii, iar prezentatoarea emisiunii „Mireasa” s-a simțit ceva mai bine ulterior.

image
Simona Gherghe a povestit cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Foto: Captură Video

Simona Gherghe, probleme de sănătate în vacanță

Problemele au continuat chiar și până când s-a întors înapoi din vacanță, iar medicii de la noi au trimis-o pe Simona Gherghe la ORL. Se pare că pe lângă anemia de care știa, vedeta TV a aflat că are o problemă la urechea internă, care i-a cauzat aceste amețeli și stări de rău.

„Să vă explic care e treaba cu gâtul meu și de ce trebuie să stea în poziție cât de cât imobilizată până duminică”, a început prezentatoarea șirul declarațiilor.

Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată.

Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Aveam senzație de vomă de la amețeală. De dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge.

Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea internă”, a povestit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

stanga
dreapta
simona gherghe png
simona gherghe jpg
simonffa gherghe copy jpeg

Ce diagnostic a primit Simona Gherghe

După vizita la medicul ORL, prezentatoarea a explicat că i s-a pus diagnosticul și a aflat cauza senzației de vertij pe care a experimentat-o. Se pare că de vină au fost otoliții, niște cristale de calciu care se află în urechea internă și dacă se deplasează dau aceste stări extrem de neplăcute.

Otoliții, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli. E îngrozitor să nu poți să te ții pe picioare, să nu îți poți ține echilibrul!'', a a explicat Simona Gherghe.

Cum se simte prezentatoarea TV

Cauzele pot fi multiple, chiar și lipsa de vitamina D, iar prezentatoarea a susținut că este posibil să se confrunte cu această problemă. De asemenea, Simona a mai explicat că și-a ridicat unul dintre copii pe umeri, fiind posibil să fi făcut o mișcare bruscă.

Simona Gherghe a mărturisit pe rețelele de socializare că se simte mai bine în aceste momente, însă are și câteva restricții pe care trebuie să le respecte. Prezentatoarea TV va lua o pauză de la condus pentru câteva zile și îi este interzis să facă mișcări bruște. De asemenea, va trebui să doarmă numai pe partea stângă, urechea dreaptă fiind cea afectată.

De luni însă, restricțiile îi vor fi ridicate, urmând să înceapă să facă mai multe exerciții. Deși se confruntă cu această problemă, Simona Gherghe și-a invitat urmăritorii să nu rateze sezonul 5 din „Mireasa”, unde va fi prezentă negreșit.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irinel columbeanu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
irina fodor asia express jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis