Simona Gherghe a renunțat la vacanțele în România pentru plajele din Dubai: «De panică, am luat bilete de avion»

19 ianuarie 2022

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Mireasa" a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis să petreacă sărbătorile de iarnă departe de casă, pentru prima oară. 

image

Prezentatoarea obișnuiește să petreacă Crăciunul și Revelionul în zona montană din România, unde copiii ei se pot buucra de zăpadă și de pârtiile de schi. Anul acesta a făcut o excepție, iar motivul pentru care a ales o destinație exotică l-a împărtășit prietenilor de pe Instagram.

Simona se gândește cu nostalgie la vacanța de vis pe care a avut-o la începutul anului 2022. Nu a ales Poiana Brașov, așa cum făcea în fiecare an, ci o destinație cu mult soare, departe de România. Locul în care familia Simonei a ales să se relaxeze a fost însoritul Dubai, iar judecând după imaginile distribuite în mediul online, copiii vedetei au fost foarte încântați! 

Prima dată am zis să fie Poiana Brașov. Apoi, din lipsa de zăpadă, la început de ianuarie, ne-am orientat spre Sinaia. Doar că acolo… viscol si temperaturi de -10 grade, deloc bune pentru schi, mai ales pentru copii. Schiul trebuie sa fie o plăcere, nu un chin.

stanga
dreapta
simona gherghe 2 0 jpeg jpeg
simona gherghe png
simona gherghe 1 jpeg
Simona Gherghe si Gabriela Vranceanu Firea  2 foto Rogalski Grigoiu jpg
mirela vaida simona gherghe jpeg
simona gherghe jpg

Am mai analizat Straja sau Păltiniș, dar și aici temperaturile îmi dădeau mult cu minus. Așa că, de panică, am luat bilete de avion pentru Dubai. Ne-am testat toți, am ales hotelul si… așa s-a născut prima noastră vacanță la cald, iarna.”, a scris Simona Gherghe în dreptul fotografiilor publicate pe Instagram.

Simona Gherghe a povestit că cei mici au fost foarte încântați pentru că au avut ocazia să se joace alături de delifini și să se bălăcească în apa foarte caldă. Deși oboseala și-a spus cuvântul în cele din urmă, Simona nu regretă nici măcar un singur moment decizia de ultim moment. Prezentatoarea a povestit că ea și soțul ei s-au întors mai obosiți decât erau atunci când au plecat în concediu, însă experiența s-a dovedit a fi una de neuitat! 

image
Simona Gherghe a petrecut în Dubai

Simona Gherghe, despre relația cu Răzvan Săndulescu

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, iar împreună au doi copii. Soțul Simonei a activat o perioadă ca jurnalist, dar s-a reprofilat și a început să pună bazele unei cariere în scena politică. El a făcut parte din echipa lui Traian Băsescu, dar și cea al actualului primar al Capitali, Nicușor Dan. 

Într-un interviu recent, Simona Gherghe a mărturisit care este secretul care face ca relația lor să fie una armonioasă și îi ajută să depășească cu bine orice obstacol. Prezentatoarea a povestit că în relația lor orgoliul este lăsat la o parte, iar comunicarea deschisă și sinceră este elementul central.

Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, a povestit Simona. 

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png