Simona Gherghe, mesaj de susținere pentru Mirela Vaida, atacată cu un bolovan la emisiune: "A fost o eroare de securitate"

Ultima actualizare:

    Simona Gherghe o susține pe Mirela Vaidafoto: Instagram
Simona Gherghe o susține pe Mirela Vaidafoto: Instagram

Mirela Vaida își revine cu greu după episodul petrecut vineri, în platoul "Acces direct" (Antena 1), unde a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată, iar colegii de breaslă îi vin în ajutor. Simona Gherghe, fostă prezentoare la aceeași emisiune, i-a transmis colegei de la Antena 1 un mesaj de susținere. Totodată, Simona a adus și câteva lămuriri despre incidentul șocant.

”Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întodeauna”, a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată, în emisiune!

Momente incredibile vineri, în platoul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1! Prezentatoarea Mirela Vaida a trăit clipe de coșmar, fiind la un pas de tragedie în propria emisiune! În momentul în care se pregătea să prezinte subiectele emisiunii, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, care a intrat în platou și a aruncat un bolovan spre ea. „Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii”, a spus Mirela Vaida, plângând.

Citește și:

Unde s-a refugiat Mirela Vaida cu familia, după clipele de groază din platou. "Mi-am văzut moartea cu ochii"

Daniela Gyorfi, despre atacul de la "Acces Direct": “Nu poate să zică cineva că e făcătură! Am văzut-o pe Mirela într-o criză de plâns”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net