De ce a renun╚Ťat, de fapt, Simona Gherghe la "Acces direct". S-a ├«ntors ├«n televiziune dup─â un an ╚Öi jum─âtate de pauz─â

image
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au doi copii: Ana Georgia și Vlad Ioan

Simona Gherghe (42 de ani) s-a întors de ceva vreme pe micile ecrane, după un an și jumătate, timp în care s-a aflat în concediu maternal. Revenirea nu a fost una simplă, însă provocările nu au speriat-o niciodată, iar întâlnirea cu telespectatorii a fost una așteptată cu drag de Simona. Vedeta a vorbit despre reîntoarcerea în televiziune, dar și despre provocările pandemiei.

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane, spre bucuria telespectatorilor, ├«n postura de gazd─â a show-ului matrimonial "Mireasa". Unul dintre cele mai importante motive pentru care acceptat s─â prezinte emisiunea "Mireasa" este programul, unul comod, care nu o va ╚Ťine mult timp departe de cei doi copii ai s─âi. ÔÇ×Emisia ├«mi permite s─â fiu plecat─â de acas─â atunci c├ónd cei mici iau pr├ónzul ┼či dorm. Practic, lipsesc de l├óng─â ei pu╚Ťin", a declarat Simona Gherghe.

image
Simona Gherghe a prezentat "Acces direct" timp de 8 ani

Simona Gherghe a oferit un interviu publica╚Ťiei Viva! ├«n care a vorbit despre schimb─ârile survenite ├«n via╚Ťa ei de c├ónd a devenit mam─â pentru a doua oar─â, dar ╚Öi despre clipele dificile care s-au strecurat ├«n via╚Ťa familiei din cauza pandemiei de coronavirus. "Sincer─â s─â fiu, a trecut extrem de repede toat─â perioada asta. Cu doi copii mici, nu prea mai ai timp s─â meditezi la alteleÔÇŽ Cel mai greu mi s-a p─ârut ├«n lunile de carantin─â, toata starea aia de incertitudine,  izolarea, faptul c─â nu ne-am mai v─âzut cu al╚Ťi oameni. ┼×i copiii au fost extrem de afecta╚Ťi. Vlad, mezinul, nici m─âcar nu l-a mai recunoscut pe tat─âl meu, dup─â ce nu l-a v─âzut trei luni. Nu cred c─â voi putea, vreodat─â, s─â uit ce am tr─âit ├«n prima jum─âtate a lui 2020", a povestit Simona.

image
Simona Gherghe a prezentat

├Äntrebat─â despre ├«ntoarcerea pe micul ecran, Simona a dezv─âluit ╚Öi care a fost motivul pentru care a decis s─â nu mai preia fr├óiele emisiunii Acces Direct, pe care a prezentat-o timp de opt ani. "├Ämi doream de ceva vreme o schimbare profesional─â, pur ┼či simplu obosisem. Au fost ni┼čte ani extrem de plini, cu de toate. Dar orice schimbare trebuie preg─âtit─â. Am a┼čteptat un moment. Iar momenul s-a nimerit s─â fie na┼čterea lui Vlad", a dezv─âluit vedeta. 

interior 1583876 1920 jpg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan