Finala Mireasa: Trei cupluri s-au căsătorit, doar unul a luat 40.000 de euro

Ultima actualizare:

Sezonul 4 al emisiunii „Mireasa” a ajuns la final, duminică, 19 decembrie, iar trei cupluri și-au jurat iubire veșnică și în fața Stării Civile.

Cine sunt câștigătorii sezonului 4 Mireasa Foto: Antena 1
Cine sunt câștigătorii sezonului 4 Mireasa Foto: Antena 1

Dintre toate cuplurile care s-au format în emisiunea Mireasa, doar trei dintre ele au devenit însă, de acum, parteneri de viață. Martori le-au fost, pe lângă cei prezenți, toți telespectatorii care au stat cu sufletul la gură în așteptarea verdictului: cine a câștigat premiul cel mare în valoare de 40.000 de euro.

Ofițerul stării civile le-a fost altături concurenților din sezonul 4 Mireasa și i-a ajutat pe aceștia să-și transforme iubirea, printr-o semnătură, într-un act de necontestat.

Emoționați, mirii sezonului 4 și-au scris jurămintele, iar toți cei de acasă le-au fost aproape în ziua căsătoriei, una dintre cele mai importante zile din viața lor. Iată care sunt cuplurile care au devenit soț și soție în acte!

Petrică și Ela

Petrică și Ela au fost primii care au semnat actele de căsătorie, mai convinși ca niciodată. Mirele i-a spus iubitei sale că vrea o viață liniștită alături de ea, la bine și la greu. „Vreau să dau totul pentru tine și familia mea", au fost cuvintele lui Petrică, care au emoționat-o pe mireasă.

La rândul ei, Ela a spus că Petrică este cel mai frumos cadou din viața ei și că vrea să aibă gijă așa cum știe ea mai bine de familia pe care o vor forma împreună. Cei doi au spus „DA”, fără să stea pe gânduri, iar la final s-au sărutat cu pasiune. După oficierea căsătoriei, Ela a semnat cu numele „Nemeș” al soțului ei.

Ion și Raluca

Ion și Raluca au fost cei care au urmat. Mirele și-a așteptat viitoarea soție cu multe emoții, iar la venirea acesteia, concurentul și-a declarat din nou iubirea. Ion i-a spus din nou „te iubesc”, explicând că de fiecare dată o spune din suflet. Vre ca Raluca să fie mama copiilor lui și o vrea alături pentru tot restul vieții.

Raluca nu s-a lăsat mai prejos și a mărturisit că se simte iubită alături de el, iar împreună, mână în mână vor trece peste tot. Cei doi au spus „DA” într-un ropot de aplauze.

Marius și Maria

După Ion și Raluca au urmat Marius și Maria. Cei doi miri au venit de mână în fața ofițerului de stare civilă și și-au spus multe cuvinte frumoase . Marius i-a mulțumit pentru tot Mariei și i-a promis iubirea lui pentru tot restul vieții. Maria a spus că îl consideră pe Marius bărbatul perfect. Totuși, cei doi nu s-au căsătorit în Marea Finală Mireasa sezonul 4.

Ana și Alex

Ana și Alex și-au promis și ei iubire veșnică și cuvintele au fost de prisos atunci când s-au privit în ochi. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și vor să întemeieze în viitoar o familie frumoasă.

Cine a câștigat Mireasa sezonul 4

La sfârșitul Finalei Mireasa sezon 4, Simona Gherghe a citit clasamentul publicului, cel care dictează câștigătorii.  Pe locul 3, cu 12,31% au fost Raluca și Ion. Pe locul 2, cu 41,42%, s-au clasat Alex și Ana. Pe locul 1 au fost Ela și Petrică, marii câștigători ai sezonului 4 Mireasa!

Ela și Petrică, marii câștigători ai sezonului 4 Mireasa! Foto: Captură Video
Ela și Petrică, marii câștigători ai sezonului 4 Mireasa! Foto: Captură Video

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net