Simona Gherghe, povești de coșmar din izolare: «Am insomnii, moral nu mă simt bine deloc»

Ultima actualizare:

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Mireasa", s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile. În prezent se află în izolare și, din păcate a primit o altă veste proastă. 

image

Simona Gherghe se află în a patra zi de izolare, după ce a fost depistată pozitiv pentru coronavirus. Starea ei nu este dintre cele mai bune, iar prezentatoarea se confruntă cu insomnii puternice. Din punct de vedere moral este afectată. Joi, 17 februarie a primit o altă veste proastă. Și fiul ei este infectat cu SARS-CoV-2. 

Băiatul Simonei Gherghe are coronavirus

Din fericire, micuțul se simte bine și este plin de energie, lucru care o bucură pe Simona. "Sunt în ziua a patra. Mă simt un pic mai bine, dar moral nu sunt deloc ok. Și Vlad a luat virusul. Aseară am primit rezultatul testului PCR și este pozitiv. El se simte bine, este super energic. Nu pare să aibă simptome, în afară de o tuse pe care o avea oricum de la o răceală recurentă. Recunosc, treaba asta m-a cam dat peste cap.", a scris Simona pe pagina personală de Instagram. 

Simona Gherghe a povestit că se confruntă cu insomnii puternice de când a fost diagnosticată pozitiv pentru coronavirus. Ea a vorbit și cu alți prieteni ai săi, care au fost infectați, iar ei i-au relatat că au manifestat aceeași simptomatologie. 

"Azi noapte, cred că a fost prima dată de când am Covid de când am dormit mai bine. Am niște insomnii îngrozitoare și am vorbit cu niște prieteni care au avut virusul. Aparent este un simptom al acestei boli. Eu credeam că este de la stresul meu, să nu se îmbolnăvească cei dragi și așa mai departe. Poate că este și asta, că te gândești, după doi ani în care te-ai vaccinat și ai făcut tot ca să nu te îmbolnăvești, l-ai luat. În fine, cel mai tare mă dau peste cap insomniile. Îmi fac teste zilnice, abia duminică o să fac un PCR", le-a spus Simona prietenilor de pe Instagram.

Gabriela Cristea îi va ține locul Simonei Gherghe la emisiunea "Mireasa"

Cea care va prezenta emisiunea Simonei Gherghe în perioada în care prezentatoarea se află în carantină este colega ei de breaslă, Gabriela Cristea. Din păcate, nici Gabriela nu a fost ferită de problemele de sănătate în ultima perioadă. 

Soția lui Tavi Clonda trebuie să facă o serie de analize suplimentare, după ce problemele pe care le avea în zona coloanei s-a agravat. O durere a nervului sciatic îi provoacă suferință, iar medicii i-au sugerat Gabrieli un set amănunțit de investigații pentru a identifica cel mai potrivit tratament. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner america express png
banner dorel vișan png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg