Simona Gherghe, confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2. Cine va prezenta emisiunea în locul ei

Fanii emisiunii "Mireasa" s-au întrebat luni, 14 februarie, de ce locul Simonei Gherghe a fost luat de Gabriela Cristea. Răspunsul a venit câteva ore mai târziu chiar din partea prezentatoarei. Se pare că Simona Gherghe nu a fost ocolită de noul coronavirus, iar momentan se află in izolare. 

Simona Gherghe se află in izolare
Simona Gherghe se află in izolare

Simona Gherghe a fost depistată pozitiv pentru Covid-19, în ciuda faptului că este vaccinată cu schema completă. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatoare prin intermediul unei postări pe pagina personală de Instagram. Simona Gherghe a distribuit o fotografie în care apare purtând masca de protecție. În dreptul imaginii a explicat fanilor: "Că să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi!

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, iar împreună au doi copii, un fiu și o fiică. Soțul Simonei a activat o perioadă ca jurnalist, dar s-a reprofilat și a început să pună bazele unei cariere în domeniul politicii. El a făcut parte din echipa lui Traian Băsescu, dar și cea al actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan. 

Simona Gherghe se află in izolare la domiciliu Sursă foto: Instagram Simona Gherghe
Simona Gherghe se află in izolare la domiciliu Sursă foto: Instagram Simona Gherghe

Simona Gherghe a mărturisit că relația ei cu Răzvan Săndulescu, cu care este căsătorită din anul 2018, se bazează pe respect reciproc și, în primul rând pe comunicarea deschisă și sinceră. 

  „Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, dezvăluia Simona. 

Simona Gherghe a renunțat la "Acces direct" după nouă ani 

Simona Gherghe a renunțat la emisiunea "Acces direct", în anul 2019, după nouă ani în care a fost prezentatoarea acesteia. Nu a renunțat la televiziune, ci a devenit gazda unui show matrimonial, apreciat de public, "Mireasa".

Emisiunea îi permite să petreacă mai mult timp alături de cei mici pentru că programul este unul mai puțin solicitant decât cel avut atunci când lucra pentru "Acces DIrect", iar Simona este mulțumită de schimbare. 

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net