Simona Gherghe renun╚Ť─â definitiv la Acces Direct. Vedeta a dezv─âluit motivul

13 august 2019
image
Simona Gherghe a confirmat faptul că nu se va mai întoarce la cârma emisiunii Acces Direct

Din p─âcate pentru fanii Simonei Gherghe, vestea c─â nu va mai ap─ârea niciodat─â la c├órma emisiunea ┬źAcces Direct┬╗, cea care i-a oferit at├óta notorietate de-a lungul timpului, i-a ├«ntristat mult. Dar trebuie s─â ├«i ├«n╚Ťelegem motivele prezentatoarei tv care a dezv─âluit c─â prezen╚Ťa sa ├«n fa╚Ťa camerelo de filmat a fost istovitoare.

De╚Öi vedeta a renun╚Ťat la c├órma emisiunii ┬źAcces Direct┬╗ de la Antena 1, recunoa╚Öte c─â nu va putea s─â nu mai lucreze ├«n televiziune deoarece acest domeniu este pasiunea ei cea mai mare.

Astfel c─â, a╚Öa cum click! a anun╚Ťat cu doar c├óteva zile ├«n urm─â, Simona Gherghe a l─âsat c├órma emsiunii c─âtre o alt─â prezentatoare tv, ├«ns─â ╚Öi-a anun╚Ťat fanii c─â va mai putea fi v─âzut─â ├«n platourile de televiziune imediat cum se ├«ntoarce din concediul postnatal.

ÔÇ×De pe frontul de m─âmicie, a╚Ö vrea s─â v─â scriu c├óteva r├ónduri. Am fost mereu sincer─â ╚Öi, c├ónd s-a ├«nt├ómplat ceva important ├«n via╚Ťa mea, am preferat s─â afla╚Ťi de la mine, nu din ÔÇťsurseÔÇŁ. Iat─â-m─â, a╚Öadar, ├«n fa╚Ťa unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a ├«ncheiat. Decizia ├«mi apar╚Ťine ├«n totalitate ╚Öi vine dup─â multe nop╚Ťi de nesomn. Am intrat ├«ntr-o alt─â etap─â a vie╚Ťii mele ╚Öi simt nevoia unei schimb─âri. Au fost 9 ani plini, cu bune ╚Öi cu rele, ├«n care am ├«nv─â╚Ťat multe. Despre lume, despre via╚Ť─â, despre mine. Le mul╚Ťumesc colegilor care mi-au fost al─âturi, ├«n tot acest timp. ╚śi le urez succes, ├«n noul sezon, c─âci emisiunea merge mai departe. C├ót despre mine, dup─â aproape 9 ani de ╚Ötiri ╚Öi al╚Ťi 9 de divertisment ╚Öi news magazine, tot ce v─â pot spune e c─â nu voi renun╚Ťa la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dup─â cum ╚Öti╚Ťi, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru ├«nc─â o perioad─â :) Dar ne vom revedea ├«n cur├ónd, la ANTENA 1!ÔÇŁ, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe are doi copii

├Än luna mai, Simona Gherghe a n─âscut un b─âie╚Ťel, c─âruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o feti╚Ť─â de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este c─âs─âtorit─â cu consultantul politic R─âzvan S─ândulescu. Simona Gherghe se bucur─â acum de concediu de maternitate, ├«ns─â este printre pu╚Ťinele m─âmici celebre care a avut curajul s─â vorbeasc─â ╚Öi despre greut─â╚Ťile care se ivesc atunci c├ónd ai doi copii. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai ├«nt├ói ╚Ötiri, la Observator, dup─â care, din 2010, a primit pe m├ón─â formatul "Acces Direct".

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png