Povestea rochiei de 5 milioane de dolari a lui Kim Kardashian. Cu ce ocazie a purtat-o Marilyn Monroe acum 60 de ani

3 mai 2022

Dintr-o ploaie de stele prezente ├«n inima New York-ului, Kim Kardashian a reu╚Öit s─â ias─â ├«n eviden╚Ť─â ╚Öi s─â creeze un moment antologic la Met Gala 2022. Vedeta a str─âlucit ├«ntr-o rochie asem─ân─âtoare cu cea purtat─â cu o ocazie special─â de simbolul frumuse╚Ťii ├«n anii '50, Marilyn Monroe.

image
Marilyn Monroe (1962), Kim Kardashian (2022)

Luni noapte (2 mai), covorul ro╚Öu de la Muzeul Metropolitan de Art─â din New York a fost invadat de celebrit─â╚Ťi ├«mbr─âcate fabulos, pentru cea mai extravagant─â gal─â organizat─â ├«n ÔÇ×ora╚Öul care nu doarme niciodat─âÔÇŁ.

├Än tot acest decor elegant, Kim Kardashian a reu╚Öit s─â ├«ntoarc─â toate privirile ├«n momentul ├«n care ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia ├«ntr-o rochie de 5 milioane de dolari, aduc├óndu-i, astfel, un omagiu legendarei Marilyn Monroe.

"Care este cel mai american lucru la care te po╚Ťi g├óndi? R─âspunsul e Marilyn Monroe", a spus Kardashian ├«ntr-un interviu pentru revista Vogue.

Cu ce ocazie a purtat Marilyn Monroe celebra rochie cu care Kim Kardashian a impresionat la Met Gala

├Äntr-un secven╚Ť─â marcant─â din istoria SUA, superba Marilyn Monroe a purtat celebra rochie la ziua de na╚Ötere a pre╚Öedintelui John F. Kennedy, ├«n 1962. Pe atunci, acesta ├«mplinea 45 de ani, iar vedeta i-a c├óntat ├«n public ÔÇ×La mul╚Ťi ani, domnule pre╚ÖedinteÔÇŁ.

Inspirat─â de o schi╚Ť─â a lui Bob Mackie pentru designerul de costume Jean-Louis, rochia i-a uluit pe cei 15.000 mii de oameni prezen╚Ťi la celebra Madison Square Garden pentru evenimentul lui JFK. C├ónd Monroe a dezv─âluit rochia, pentru o secund─â cei prezen╚Ťi ├«n sal─â au avut impresia c─â vedeta este nud─â. Momentul plin de savoare a r─âmas memorabil ├«n istoria fascinant─â a celebrei vedete americane.

Rochia lui Marilyn Monroe s-a vândut cu 5 milioane de dolari. Cât a costat acum 60 de ani?

Evident, procurarea rochiei originale a lui Marilyn Monroe nu a fost u╚Öoar─â. Pentru a ob╚Ťine mult r├óvnitul articol vestimentar, Kardashian a apelat la muzeul Ripley's Believe It or Not, care a cump─ârat rochia, ├«n 2016, pentru 4,8 milioane de dolari.

Celebra rochie a lui Marilyn Monroe de╚Ťine ├«nc─â recordul de a fi cea mai scump─â rochie v├óndut─â vreodat─â la o licita╚Ťie. Rochia a fost creat─â acum 60 de ani ╚Öi a costat aproximativ 12.000 de dolari.

Kim Kardashian a purtat rochia originală doar pe covorul roșu

stanga
dreapta
kim kardashian pete davison met gala 2022
kim kardashian met gala 2022
kim kardashian met gala 2022
surorile kardashian met gala

Deoarece rochia este o parte at├ót de pre╚Ťioas─â a istoriei, s-au luat ╚Öi o mul╚Ťime de m─âsuri de precau╚Ťie, obiectul unicat fiind p─âzit riguros. Nu s-a permis modificarea articolului vestimentar. Astfel, Kim Kardashian a declarat c─â a pierdut aproximativ 7 kilograme pentru a intra ├«n rochia lui Marilyn Monroe. Vedeta a ╚Ťinut o diet─â drastic─â ├«n ultimele s─âpt─âm├óni, ├«nainte de evenimentul organizat ├«n inima ora╚Öului New York.

├Än noaptea galei, Kim s-a schimbat ├«n rochie chiar la Muzeul Metropolitan de Art─â, pentru a mic╚Öora ╚Öansele de a provoca vreo stric─âciune. Vedeta a purtat rochia original─â doar pentru momentul de intrare pe sc─ârile muzelui. Ulterior, s-a schimbat ├«ntr-o rochie copiat─â dup─â celebrul articol vestimentar, scrie revista Time.

Met Gala 2022 a avut loc luni sear─â ├«n New York. ├Än acest an, tema evenimentului a fost ÔÇ×Gilded GlamourÔÇŁ, amintind de moda finalului de secol XIX.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png