„Unde e buricul, voi îl vedeți?”. Kim Kardashin a provocat isterie pe Instagram

Ultima actualizare:

Kim Kardashian se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online, 305 de utilizatori de Instagram fiind cu ochii pe tot ce publică aceasta. În urma celor mai recente poze postate, Kim a fost acuzată de admiratorii ei că a folosit atât de mult Photoshop încât și-ar fi „astupat” buricul! Iată imaginile!

Kim Kardashian, acuzată din nou de fani de prea mult Photoshop Foto: Arhivă
Kim Kardashian, acuzată din nou de fani de prea mult Photoshop Foto: Arhivă

Urmăritorii lui Kim Kardashian au creat o întreagă isterie pe internet, în urma mai multor poze publicate de vedeta TV pe contul personal de Instagram. Aceasta apare lângă piscină, îmbrăcată într-o bustieră și o pereche de pantaloni de trening, cu lenjeria intimă la vedere, într-o ipostază relaxată, dar senzuală.

Kim Kardashian, acuzată de fani că și-a „astupat” buricul

Deși Kim și-a dorit să se mândrească din nou cu silueta ei de tip clepsidră, publicând rapid imaginile care îi pun acest atuu în valoare, fanii atenți au observat imediat că ceva parcă...lipsește din imagine. Este vorba chiar despre buricul vedetei, așadar internauții au venit imediat cu teorii.

În timp ce unora li s-a părut drăguț că, cel mai probabil, Kim purta pantalonii iubitului ei, Pete Davidson, alții au acuzat-o pe aceasta că a folosit atât de mult Photoshop pentru a edita pozele respective, încât și-ar fi astupat buricul, după ce ar fi folosit prea multe filtre ori în urma unei erori de editare.

Kim Kardashian nu e străină se situație, fiind acuzată, de-a lungul timpului, că ar interveni drastic asupra pozelor sale, din dorința de a obține imaginea „perfectă”, însă nu de multe ori a și răspuns acestor afirmații.

Citește și: Kim Kardashian, scandal din cauza imaginilor editate! Fanii sunt furibunzi: «Eșec epic»

Cum le-a răspuns Kim Kardashian curioșilor

De data aceasta însă, asaltată de sutele de comentarii în care urmăritorii ei o întrebau unde i-a dispărut buricul, Kim a tratat situația cu umor, alegând să își promoveze linia vestimentară, SKIMS.

Aveți probleme cu buricul vostru și vă e rușine de el? Ei bine, de ce nu mergeți pe site-ul meu oficial pentru a reuși să vă ascundeți buricul inestetic cu o pereche de lenjerie cu talie înaltă, exact așa cum am făcut eu.”, a scris ea în mediul online, explicând că buricul nu îi „lipsește” din cauza Photoshop-ului, ci pur și simplu ar fi fost acoperit de lenjeria intimă pe care a purtat-o.

Kim Kardashian și-a editat și fiica în poze

În trecut, Kim a fost acuzată că și-a editat și fiica cea mare, pe North, cu ajutorul programelor speciale, după ce urmăritorii au pus poza originală lângă cea publicată de Kim, iar diferențele erau, într-adevăr, vizibile. Vedeta TV a recunoscut atunci situația, motivând că fetița ei ar fi avut o zi „mai proastă”, astfel că nu a ieșit bine în poză.

Kim Kardashian are 4 copii alături de fostul ei partener, rapperul Kanye West, cu care se află în proces de divorț.

Citește și: Kim Kardashian e oficial „singură”! A avut o victorie în instanță și va renunța la numele „West”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net