Kim Kardashian, prinsă cu minciuna de fani! Imaginea care a declanșat o adevărată dezbatere pe internet

Kim Kardashian a devenit cea mai recentă Kardashian-Jenner acuzată că și-a editat într-un mod complet neinspirat fotografiile. 

Kim Kardashian a făcut o gafă de proporții
Kim Kardashian a făcut o gafă de proporții

Marți, vedeta a distribuit șase fotografii de pe plajă cu ea pozând în noua linie de lenjerie pe care a lansat-o recent, Skims. În imagini, Kim poartă bikini negri și un top cu mâneci lungi. Ținuta este completată de o pereche de mănuși negre. Ea pozează pe o plajă frumoasă, plină de nisip fin, iar în descrierea imaginilor a scris „De mult timp fără mare”.

Imaginile spectaculoase au fost apreciate de peste cinci milioane de oameni, iar fotografiile au adunat mii de comentarii din partea internauților atenți la detalii.

Dar ultima poză dintre cele șase a stârnit unele dezbateri, internauții observând rapid că piciorul ei drept părea să fie distorsionat și așezat într-o poziție complet nefirească. Sătulă de sutele de comentarii care dezbăteau subiectul, Kim a șters fotografia după câteva ore de la publicare. 

Fotografia care a creat o adevărată dezbatere pe Instagram
Fotografia care a creat o adevărată dezbatere pe Instagram

Este a treia oară când o fotografie a lui Kim ridică suspiciuni luna aceasta, vedeta fiind acuzată și că a editat un selfie în oglindă, după ce fanii i-au văzut telefonul mobil distorsionat. Câteva zile mai târziu, Kris Jenner a făcut furori pe Instagram când a fost surprinsă ștergând o fotografie aparent needitată cu ea și Kim, după ce a postat-o ​​pe rețeaua de socializare menționată din greșeală.

Familia Kardashian a recunoscut în trecut că a folosit filtre și alte instrumente pentru a-și edita postările pe rețelele sociale și este cunoscuță pentru cât de meticuloasă este cu privire la fiecare fotografie pe care decide să o distribuie fanilor.  

Kim Kardashian, escapadă în Bahamas cu Pete Davidson 

Kim Kardashian a început anul cum nu se poate mai bine. Vedeta a petrecut câteva zile de vis departe de casă, în Bahamas, alături de noul său iubit, nimeni altul decât actorul de comedie, Pete Davidson. Deși între ei există o diferență de vârstă de peste 10 ani, acest lucru nu pare să stea în calea poveștii lor de dragoste, iar cei doi îndrăgostiți nu acordă deloc atenți comentariilor răutăcioase pe care le primesc din partea criticilor. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net