La 8 ani, fiica lui Kim Kardashian are haine de peste un milion de dolari. Cum arată dulapul ei

Ultima actualizare:

Fata vedetei americane de televiziune Kim Kardashian (41 de ani) şi a rapperului Kanye West (44 de ani), North, este unul dintre cei mai eleganţi copii din lume.

Kim Kardashian e mândră de gusturile fiicei sale. Foto: Profimedia
Kim Kardashian e mândră de gusturile fiicei sale. Foto: Profimedia

La 8 ani, micuţa are dulapul plin numai cu haine de firmă, cum ar fi Balenciaga sau Prada, de peste 1 milion de dolari. Recent, North West şi-a prezentat garderoba extrem de scumpă pe reţelele sociale. Ultima sa achiziţie este o pălărie de 1.100 de dolari.

North West are deja colecţie de genţi de lux

North are şi o colecţie proprie de genţi de la cele mai faimoase mărci din lume, Dior, Louis Vuitton şi Fendi. În colecţia sa de poşete figurează şi una micuţă, sub formă de pizza, care a costat 5.695 $, şi o alta, ca o gogoaşă cu căpşuni, cumpărată cu preţul de 4.195 $.

Kim Kardashian e foarte mândră de fiica ei şi chiar a ţinut să o laude pentru gusturile bune pe care le are la o vârstă fragedă.

North şi-a prezentat recent dulapul cu lucruri scumpe pe reţelele sociale. Foto: Instagram
North şi-a prezentat recent dulapul cu lucruri scumpe pe reţelele sociale. Foto: Instagram

North West mai are trei fraţi

North este fiica cea mare a vedetei de televiziune din SUA şi a lui Kanye. Kim şi rapperul mai au alţi trei copii, Saint (6 ani), Chicago (4 ani) şi Psalm (2 ani).

Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit în 2014, în cadrul unei ceremonii în Italia. Vedeta de televiziune a dat divorţ de Kanye West anul trecut, în februarie, după 7 ani de căsnicie. Ea are o avere de 1,4 miliarde $, el are în conturi 6,6 miliarde $.

Kanye West o acuză pe Kim Kardashian că nu se ocupă de copii

De când s-au despărţit, Kim şi Kanye îşi aruncă săgeţi. Cel mai recent, rapper-ul a acuzat-o pe vedeta de televiziune că nu îşi creşte copiii, ci îi lasă în grija bonelor. El a mai spus că nu a fost invitat la ziua de naştere a lui Chicago.

“Kim se simte foarte rănită că el tot spală rufele murdare în public şi vorbeşte despre relaţia lor şi lupta pentru custodie. Crede că asta e lucrul cel mai important, familia, şi că el nu are niciun drept să facă din asta un circ. Simte că asta face Kanye”,au declarat surse din preajma familiei Kardashian.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net