Salma Hayek, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei. Vedete care au început anul la plajă

Ultima actualizare:

Nu le pasă de frig! Vedetele au început anul în costum de baie în zone calde. Salma Hayek, Kim Kardashian, Eiza Gonzalez, Camila Cabello au vrut să arate ce bine se ţin.

salma hayek costum de baie decolteu jpg
Salma  Hayek are trupul  perfect  la 55 de ani. Fotografii: Instagram
Salma Hayek are trupul perfect la 55 de ani. Fotografii: Instagram

Divele din showbiz au început anul la răsfăţ, în vacanţe de vis. Şi au ţinut morţiş să se laude că nu le pasă de virusul COVID-19 şi de nimic. Au vrut să arate că încep anul în formă perfectă, pline de energie, punând poze sexy pe reţelele sociale.

Salma Hayek arată impecabil la 55 de ani

Mexicanca Salma Hayek (55 de ani) se menţine perfect pentru vârsta ei. După ce a avut un 2021 plin de succese în carieră, Salma a vrut să arate ce trup sexy are la început de an. A dezvăluit că ţine bătrâneţea la distanţă cu gimnastică şi turmeric băut în apă dimineaţa. E căsătorită cu miliardarul François-Henri Pinault (59 de ani), are o fiică, Valentina (14 ani|) şi o avere de 200 milioane de dolari.

Eiza  González, de 31 de ani,  face furori cu  corpul ei sexy
Eiza González, de 31 de ani, face furori cu corpul ei sexy

Mexicanca Eiza González (31 de ani) se bucură de mare succes la Hollywood. Cunoscută pentru rolurile din telenovelele „Lola, erase una vez” şi „Iubiri vinovate” şi din filme, cum ar fi ”Baby Driver”, sau serialul ”From Dusk Till Dawn: The Series”, ea a vrut să arate ce trup perfect are la început de an. Diva, cu averea de 5 milioane de dolari, a pus o poză pe reţelele sociale, lăudată de fani.

Kim  Kardashian e disperată  să se vadă că se menţine,  la 41 de ani
Kim Kardashian e disperată să se vadă că se menţine, la 41 de ani

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (41 de ani) nu ratează nici o ocazie să arate ce bine se menţine. Diva, care e în plin proces de divorţ de Kanye West (44 de ani), şi-a ”tras” un iubit mult mai tânăr, Pete Davidson (28 de ani). De aceea, Kim, care are o avere de 1,4 miliarde de dolari, vrea să arate că e sexy, deşi e mama a 4 copii, North (8 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani), Psalm (2 ani).

Camila  Cabello, de 24 de ani, a fost  asaltată de aprecieri  pentru poza din vacanţă
Camila Cabello, de 24 de ani, a fost asaltată de aprecieri pentru poza din vacanţă

Cântăreaţa Camila Cabello (24 de ani) vrea să-şi trăiască viaţa din plin după ce s-a despărţit de solistul Shawn Mendes (23 de ani). Ea s-a pozat în costum de baie, la începutul anului, în timpul vacanţei pe care a petrecut-o în Republica Dominicană, de sărbători, şi a pus poza pe reţelele sociale, fiind asaltată cu aprecieri pentru cât de bine arată. Are o avere de 18 milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net