Ce sexy este Salma Hayek în costum de baie, la 55 de ani! Decolteul amețitor i-a amuțit pe fani

Salma Hayek arată senzațional la 55 de ani! Superba actriță de origine mexicană pare că a descoperit secretul tinereții. Bruneta i-a uimit pe fanii săi în acest început de an, după ce s-a pozat într-un costum de baie extrem de sexy.

Salma Hayek a rămas la fel de frumoasă Foto: Getty Images
Salma Hayek a rămas la fel de frumoasă Foto: Getty Images

Salma Hayek nu se sfiește să își arate trupul în fața celor 19 milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram. Starul a postat o fotografie provocatoare, care i-a lăsat pe fani cu gura căscată. Actrița de la Hollywood și-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie Yves Saint Laurent cu imprimeu leopard.

«Fie ca acest an nou să vă aducă conștientizarea propriilor forțe. 2022 fericit, sănătos», a scris Salma hayek în dreptul imaginii senzuale.

În secțiunea de comentarii fanii au fost încântați și uimiți de cât de bine arată celebra actriță: „Iisuse Hristoase”,„Ce naiba are 55 de ani”, „Ești sincer o zeiță, care este secretul?”

Salma Hayek susține că are sânii complet naturali

Foto: Instagram

Nu a fost prima dată în 2022 când Salma Hayek a publicat fotografii în costume de baie extrem de sexy. Într-o altă fotografie de Anul Nou, starul din House Of Gucci a sărbătorit bălăcindu-se într-un loc exotic.

În 2020, actrița Marvel a apărut în celebrul Red Table Talk a lui Jade Pinkett Smith și a vorbit sincer în timpul unei discuții despre sânii ei celebri, potrivit Daily Star.

„Sânii cresc foarte mult. La unele femei, devin mai mici. Dar există unele femei care, atunci când te îngrași, sânii îți cresc, iar alte femei care, atunci când ai copii și alăptezi, sânii tăi cresc sau nu. Apoi, în unele cazuri, când ești la menopauză, cresc din nou. Și se întâmplă să fiu una dintre acele femei la care se aplică toate aceste exemple!”, a explicat Salma Hayek.

De-a lungul carierei ei, Salma a dezvăluit că mulți oameni au speculat dacă și-a operat sau nu sânii. Actrița a susținut mereu că schimbările de dimensiune și formă ale sânilor ei au fost reacția naturală a corpului ei la sarcină și acum la menopauză.

Salma Hayek are o fiică de 14 ani, Valentina, împreună cu soțul ei miliardar francez François-Henri Pinault, familia părea să fie în vacanță, dar detaliile locației au rămas nedezvăluite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net