Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit, după 2 ani de relație: “Vom rămâne cei mai buni prieteni”

Ultima actualizare:

    Shawn Mendes și Camila Cabello au decis să pună punct relației lorFoto: Getty Images
Shawn Mendes și Camila Cabello au decis să pună punct relației lorFoto: Getty Images

Cântăreții Shawn Mendes și Camila Cabello au decis să pună punct relației lor amoroase, după doi ani. Anunțul a venit chiar din partea celor doi, care au anunțat că sunt pregătiți să rămână în relații foarte bune.

Cei doi au fost adesea surprinși în ipostaze tandre, de către paparazzi, însă unii fani susțineau că relația lor ar fi doar o strategie de marketing. Cert este că timp de doi ani cuplul nu a dat importanță gurilor rele și tinerii artiști au continuat să fie acolo unul pentru celălalt.

Recent, Camila povestea cum partenerul ei îi este cel mai mare ajutor în lupta cu anxietatea și cu gestionarea celebrității și cum relația lor se bazează pe onestitate și transparență totală.

Deși au decis să anunțe în mod public despărțirea, Shawn și Camila nu le-au explicat fanilor de pe rețelele de socializare și motivul din spatele deciziei lor. Aceștia au spus însă că vor rămâne în continuare cei mai buni prieteni. așa cum au și început, de altfel, înainte să se aventureze în relație. După ce au fost prieteni buni pentru mulți ani, cei doi și-au început oficial povestea de dragoste în iulie 2019.

„Am decis să punem punct relațiie noastre romantice, dar dragostea noastră unul pentru celălalt, ca oameni, este mai puternică ca niciodată. Ne-am început relația din postura de cei mai buni prieteni și vom continua să rămânem așa. Vă apreciem sprijinul arătat până acum de și acum înainte. Camila și Shawn", a fost mesajul publicat în mediul online de cei doi. Cântăreții au colaborat și pe plan profesional, având câteva piese împreună, cea mai recentă, Senorita, făcând și furori în întreaga lume.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net