Kim Kardashian e de domeniul trecutului! Cu ce tânără voluptuoasă a petrecut Kanye West

Ultima actualizare:

Kanye West este mai hotărât ca niciodată să se împace cu Kim Kardashian, 41 de ani. El a declarat public intențiile sale în timpul unui concert susținut la începutul lunii alături de Drake. El a declarat atunci în fața mulțimii aflate în delir: ”Am nevoie să alergi înapoi la mine, vreau să mă înțelegi Kimberly”. Dar Kim a avut grijă ca în urmă cu doar săptămâni să pună presiune pe judecători pentru a da o decizie cât mai rapidă în soluționarea divorțului.

Kim a decis să divorțeze în februarie de Kanye West - foro Click!
Kim a decis să divorțeze în februarie de Kanye West - foro Click!

Însă nici Kanye nu este deloc ușă de biserică. El a fost surprins în tandrețuri, într-un club din Houston cu fotomodelul Yasmine Lopez. Tânăra care are un copil de nici doi anișori este fotomodel de lenjerie intimă, animatoare în videoclipuri și are peste 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram. Conform TMZ, Kanye părea extrem de tandru din gesturi și o copleșea cu atingeri pe Yasmine, care, conform specialiștilor are un fund comparabil cu cel al lui Kim Kardashian.

Yasmine Lopez i-a sucit mințile artistului cu formele ei generoase - foto Instagram
Yasmine Lopez i-a sucit mințile artistului cu formele ei generoase - foto Instagram

Kanye West a dezmințit aventura cu Yasmine

La scurt timp după ce portalul de știri mondene TMZ a publicat știrea conform căreia Kanye West și-ar fi găsit iubită, reprezentanții artistului miliardar au dezmințit informația. Conform acestora, Kanye și Yasmine sunt doar simpli prieteni și nu au o relație amoroasă. Kanye și Yasmine s-au întâlnit marți seara, după ce tânăra a apărut din senin în restaurantul ”Thirteen” al lui James Harden, unde Kanye se afla împreună cu Justin LaBoy cu prilejul aniversării lui J Mulan. Scena flirtului dintre Kanye și Yasmine Lopez a fost observată inclusiv de vedete de pe YouTube Michaela Mendez.

Tânăra are 22 de ani și este fotomodel de lenjerie intimă - foto Instagram
Tânăra are 22 de ani și este fotomodel de lenjerie intimă - foto Instagram

Cine este Yasmine Lopez?

Yasmine Lopez s-a născut la 27 ianuarie 1999 și a devenit celebră în SUA după ce a început să apară în diferite reclame pentru produse de păr și creme de față. Ea a crescut într-o familie modestă din Charlotte, Carolina de Nord. A urmat cursurile Universității Harvard și a primit un Premiu de Excelență din partea cercetătorilor din domeniul medicinei. Yasmine are un frate și o soră mai mici. A debutat în industria modei chiar dacă are o înălțime de doar 1,60 metri apărând in pictoriale alături de Teara Walker.

Kanye West și Kim Kardashian, divorț anticipat

Kanye West și Kim Kardashian s-au căsătorit la data de 24 mai 2014, la Florența, în Italia. Ei au patru copii împreună, North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, și Psalm, în vârstă de doar doi anișori. Kim a anunțat că  divorțează de artist, în februarie, acest an. Ea a explicat că soțul ei a avut manifestări ciudate din cauza tulburării bipolare de care suferă. Acesta nu a fost primul episod tensionat din relația lor, în ultimii patru ani, Kim și Kanye au cheltuit milioane de dolari pe ședințe de consiliere matrimonială pentru a-și salva căsnicia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net