Kim Kardashian, mesaj acid pentru o actriță de la Hollywood, care a îndrăznit să o critice

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a creat mare vâlvă, atunci când a apărut la cel mai mare show de comedie american, Saturday Night Live. Cea mai intrigată a fost actrița Debrah Messing, care a declarat că prezența lui Kim, în cadrul show-ului, nu are niciun sens. Fosta soție a lui Kanye West i-a dat o replică acidă actriței care a îndrăznit să o critice. 

Kim Kardashian, mesaj acid pentru o actriță de la Hollywood
Kim Kardashian, mesaj acid pentru o actriță de la Hollywood

Kim Kardashian a făcut un pas uriaș pe scara celebrității, când a prezentat show-ul Saturday Night Live, o emisiune americană de satiră, care a avut parte, de-a lungul timpului, de prezența celor mai buni actori de comedie de peste Ocean. 

Citește și Kim Kardashian și Pete Davidson, în ipostaze pasionale care au încins internetul! Primele imagini oficiale ale cuplului

Anunțul, conform căruia Kim urma să fie gazda a emisiunii, i-a luat prin surprindere nu numai pe fani, dar și pe actorii de comedie consacrați, care nu prea au fost de acord cu prezența fostei soții a lui Kanye West în cadrul unui show atât de prestigios. 

Una dintre persoanele care au fost revoltate de faptul că Kim Kardashian va prezenta emisiunea a fost actrița Debra Messing, câștigătoare a mai multe premii Emmy, pentru ,,Cea mai bună actriță de comedie" și protagonista serialului de succes ,,Will and Grace". 

În septembrie, la scurt timp după ce a fost anunțată apariția lui Kardashian la SNL, Messing s-a declarat extrem de confuză, argumentând că vedeta nu este nici actriță, nici cântăreață și nu înțelege de ce anume a fost chemată la emisiune. 

De ce Kim Kardashian? Adică știu că este un simbol al vremurilor noastre, dar SNL are gazde, iar în general sunt artiști care sunt acolo pentru a promova un film, un serial, sau lansarea unui album. Oare îmi scăpa ceva?", notează publicația People.com. 

Un episod din noua serie a reality-show-ului The Kardashians, o arată pe Kim, supărată foc pe Debra Messing și îi dă o replică acidă pentru comentariile făcute la adresa ei. 

Tipa aia ,,Will and Grace" a spus că nu-și închipuie de ce aș fi aleasă ca gazdă pentru Saturday Night Live, dar îmi vine să-i spun ,,ce-ți pasă ție?”, a spus Kim contrariată. 

Kim Kardashian l-a întâlnit pe Pete Davidson la SNL

Kim Kardashian a fost gazda emisiunii Saturday Night Live în octombrie 2021, unde l-a întâlnit și pe actualul ei iubit, Pete Davidson. 

Citește și Kim Kardashian, un nou filmuleț interzis minorilor? Vedeta e îngrozită după ce fiul ei a aflat totul despre trecutul ei

Kim și Pete au fost protagoniștii unui moment de comedie în care au interpretat cuplul Jasmin și Aladin, din desenele animate Disney. Tot atunci cei doi au împărtășit primul lor sărut în fața publicului, pe micul ecran. În ciuda criticilor, episodul în care a apăarut Kim Kardashian a avut cel mai mare rating al sezonului în grupul demografic cheie 18-49 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net