Kim Kardashian a dezbrăcat topmodelele iconice pentru linia ei de lenjerie intimă! Ce bine arată Tyra Banks la 48 de ani!

Ultima actualizare:

Kim Kardashian știe, cu siguranță, cu se se mănâncă publicitatea, clădindu-și întreaga carieră pe spatele unor situații aparent nevaforabile, dar pe care le-a exploatat în așa manieră încât să își facă tot ea reclamă! Așadar, nu e de mirare că pentru a-și promova linia de lenjerie intimă, Kim a ales să le „dezbrace” pe unele dintre cele mai apreciate supermodele din toate timpurile.

Kim Kardashian, pictorial alături de cele mai în vogă supermodele Foto: Instagram
Kim Kardashian, pictorial alături de cele mai în vogă supermodele Foto: Instagram

Kim K este de ceva vreme implicată în afacerea sa cu lenjerie intimă și haine, denumită SKIMS, însă se pare că vrea să își ducă business-ul la un alt nivel.

Kim K, pictorial fierbinte alături de 4 supermodele

În cea mai recentă campanie de promovare a propriului brand, vedeta TV și-a jucat bine cărțile, a profitat de relațiie pe care și le-a făcut de-a lungul timpului în lumea showbiz-ului și le-a adus în prim-plan pe unele dintre cele mai apreciate supermodele, de atunci și acum.

Kim Kardashian le-a covins pe Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio și Candice Swanepoel să „se dezbrace” în cel mai nou pictorial, promovând în același timp, prin noua ei linie vestimentară, ideea de haine pentru toate formele. 

Eu nu trebuia să fiu în această campanie, dar am intervenit rapid pentru că era prea iconică. Vi le prezentăm pe Tyra, Heidi, Alessandra și Candice purtând colecția noastră, semnată SKIMS Fits Everybody (care se potrivește tututor n.r)”, a scris Kim K pe Instagram. 

Citește și: Kim Kardashian, desființată de fani după ce a transmis femeilor: «Duceți-vă dracu la muncă»

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, se pare că se bucură de un real succes cu brandul ei SKIMS, care a devenit o sursă consistentă de venit pentru starul de reality show. Compania valorează în prezent miliarde, iar vedeta a reușit să angajeze unele dintre cele mai faimoase modele din industrie. Trei dintre acestea au în spate o carieră de peste 20 de ani, cea mai tânără fiind Candice Swanepoel, în vârstă 33 de ani.

Nu poate să fie mai emblematic de atât.”, a fost de părere Kim, publicând fotografiile de la ședința foto și pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net