Surpriză! Așa arată Kim Kardashian în realitate, fără filtre

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a fost acuzată de nenumărate ori că își editează mult prea mult imaginile publicate pe conturile de social media. Publicul e atât de obișnuit că fosta soție a lui Kanye West să apleze la mici trucuri în online, încât e de-a dreptul neașteptat să o vezi pe Kim fără vreun filtru. Iată, însă, că s-a întâmplat, la petrecerea Vanity Fair de după Premiile Oscar.

Kim Kardashian e acuzată că își editează excesiv pozele foto: Instagram
Kim Kardashian e acuzată că își editează excesiv pozele foto: Instagram

Kim Kardashian s-a numărat printre invitații de la petrecerea dată de publicația Vanity Fair, după premiile Oscar, care s-au ținut duminică, 27 martie, la Los Angeles. Vedeta TV a apărut într-o rochie Balenciaga, albastră, lungă și accesorizată cu o pereche de ochelari argintii.

Cu părul prins într-o coadă de cal, Kim a arătat imepcabil, dar ceea ce a uimit cu adevărat au fost imaginile în care vedeta de 41 de ani nu are niciun fel de filtru aplicat. Este vorba de fotografiile făcute de agenția foto Getty, renumită pentru faptul că nu folosește niciun fel de filtru pentru a edita textura feței, ridurile sau corpurile persoanelor care apar în imaginile făcute de fotografii angajați.

Așa arată Kim Kardashian fără filtre

Astfel, în imaginile cu Kim de pe covorul roșu de la petrecerea Vanity Fair, se pot observa porii, stratul de fond de ten, ridurile de expersie pe care le are oricine și chiar și micile coșuri care apar, așa cum e normal, oricui. Cu toate acestea, e greu de spus că vedeta din clanul Kardashian arată rău. Din contra, Kim arată incredibil de bine, chiar și când nu are chipul trecut prin filtre de editare.

Imaginile editate, publicate de Kim Kardashian pe Instagram

Evident, Kim a publicat și ea imagini de la petrecere, pe pagina sa de Instagram, însă ele au fost editate, iar internauții au remarcat acest lucru.

”Când ești obișnuit să vezi imagini cu atâtea filter, e un șoc să vezi imaginea reală. Arată fabulous în ambele. Doar că diferit”, ”Când am văzut imaginea Getty, am spus WOW, nu e vorba că arată rău fără editare, doar că realitatea e șocantă, după ce vezi atâtea filtre”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate pe platform Reddit, iar mulți au rugat-o pe Kim să renunțe la imaginile editate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net