Kim Kardashian, apariție fenomenală într-un sutien minuscul! Fosta soție a lui Kanye West are un trup fără cusur

Ultima actualizare:

Kim Kardashian, 40 de ani, a avut o apariție de-a dreptul răvășitoare la un eveniment din Miami, unde fosta soție a lui Kanye West a venit îmbrăcată doar într-un sutien argintiu minuscul și o pereche de colanți care îi punea în valoare formele voluptoase. 

kim kardashian

Kim Kardashian trece printr-o perioadă destul de bună la nivel personal, chiar dacă au trecut doar câteva luni de când divorțul de artistul Kanye West a fost oficializat. 

Vedeta TV are în prezent o relație mediatizată cu un bărbat mai tânăr decât ea, actorul de comedie Pete Davidson, iar cariera ei evoluează excelent. 

Kim Kardashian, mama a patru copii, a participat în urmă cu câteva zile la un show de modă din Miami, care a marcat lansarea noii colecții de lenjerie modelatoare Skims, înființată chiar de vedetă în urmă cu câțiva ani. Kim Kardashian a fost însoțită și de sora ei mai mică, Khloe Kardashian. 

Citește șiGestul bizar pe care iubitul lui Kim Kardashian l-a făcut în numele iubirii! Nici măcar MGK nu a făcut așa ceva

Toate privirile au fost ațintite asupra fostei soții a lui Kanye West, care a apărut îmbrăcată în una dintre cele mai sexy ținute ale ei. Kim i-a uimit pe toți cu vestimentația, care consta doar într-un sutien minuscul de culoare argintie, ce abia îi cuprindea bustul impresionant. 

În partea de jos, vedeta a purtat o pereche de colanți imposibil de mulați, care o făceau să pară mai degrabă dezbrăcată. Kim și-a asortat ținuta cu o pereche de ochelari supradimensionați și sandale cu toc. 

Diva a etalat un trup cu forme amețitoare, fără de cusur, notează Metro.co.

Fostul soț al lui Kim Kardashian, Kanye West a fost exclus de la premiile Grammy

Deși Kim Kardashian are parte de momente frumoase în ultima vreme, soțul ei, Kanye West este urmărit de o mulțime de ghinioane. 

Se pare că declarațiile făcute de artist pe social-media la adresa lui Kim Kardashian, dar mai ales față de iubitul actual al acesteia, Pete Davidson, au avut consecințe dure.

Citește și Kim Kardashian, desființată de fani după ce a transmis femeilor: «Duceți-vă dracu la muncă»

Kanye West a fost recent suspendat de pe platforma Instagram, iar motivul l-a constituit afirmațiile făcute despre Pete Davidson și comediantului de culoare Trevor Noah. Compania Meta, care deține Instagram, a clasificat comentariile lui Kanye ca fiind rasiste, iar contul său a fost dezactivat pentru 24 de ore.

Kanye West a mai pierdut o oportunitate importantă din cauza criticilor aduse lui Trevor Noah, gazda premiilor Grammy. Fostul soț al lui Kim Kardashian a fost scos exclus din cadrul prestigioasei ceremonii, unde trebuie să susțină un show de excepție. 

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net