Kim Kardashian, desființată de fani după ce a transmis femeilor: «Duceți-vă dracu la muncă»

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a atras un val de critici și reacții furibunde din partea fanilor, dar și a altor vedete, după ce le-a transmis femeilor într-un limbaj licențios să muncească mai mult. 

Kim Kardashian, desființată de fani după ce a transmis femeilor: «Duceți-vă dracu la muncă»
Kim Kardashian, desființată de fani după ce a transmis femeilor: «Duceți-vă dracu la muncă»

Kim Kardashian, una dintre cele mai bogate vedete din SUA, a devenit ținta unor critici dure după difuzarea unui fragment din reality show-ului ei de pe Hulu, în care îndeamnă femeile într-un limbaj suburban să muncească mai eficient și cu plăcere și să se detașeze de mediile de lucru toxice. 

Vedeta și-a încheiat discursul despre etica profesională cu îndemnul: ,,Duceți-vă dracu și munciți".

Vorbele lui Kim au generat un val de reacții negative din partea fanilor, mai ales că declarația a fost făcută imediat după Ziua Internațională a Femeii. 

Utilizatorii i-au atras atenția lui Kim că ea a crescut într-un mediu privilegiat, că s-a născut într-o familie bogată, iar business-ul ei este să-și expună viața de lux la TV, lucru care nu este accesibil pentru toată lumea. 

Kim Kardashian a devenit cunoscută datorită reality-show-ului Keeping Up with the Kardashians, în care vedeta și surorile ei erau filmate constant cum își duc traiul în case de milioane de dolari, purtând haine de firme și distrându-se la evenimente cu celebrități. 

Kim, în vârstă de 41 de ani, a declarat:

Am cele mai bune sfaturi pentru femeile din afaceri. Pune-ți dracu’ și lucrează. Se pare că nimeni nu vrea să lucreze în zilele noastre.

„Trebuie să te înconjori de oameni care vor să lucreze. Să ai un mediu de lucru bun în care toată lumea iubește ceea ce face pentru că ai o singură viață. Fără medii de lucru toxice și să apară și să facă treaba. Duceți-vă dracu și munciți!”, notează Daily Mirror.

KIM KARDASHIAN ȘI-A LUAT UN BMW LA VÂRSTA DE 16 ANI

După ce videoclipul a fost lansat, fanii lui Kim s-au grăbit să critice familia și să le reamintească de averea, privilegiul și stilul lor de viață.

Internauții au postat mesaje extrem de ironice la adresa lui Kim Kardashian și al familei sale. 

Un fan de-al lui Kim, extrem de dezamăgit, a declarat pe Twitter:

Kim Kardashian le spune femeilor din afaceri se ducă dracu să muncească, chhiar a doua zi după Ziua Internațională a Femeii trebuie să fie cea mai mare glumă a anului”.

„Kim Kardashian le spune oamenilor să „muncească din greu” după ce tot succesul ei a venit dintr-un privilegiu la care nua vem cu toții acces”, a spus un altul.

Unul a împărtășit o fotografie de la a 16-a aniversare a lui Kim și a spus: „Domnișoara Kimberly care și-a luat un BMW la 16 ani spunându-mi că trebuie să muncesc mai mult în viață”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net