Mesajul disperat al lui Kim Kardashian pentru Kanye West! Vedeta tv se teme pentru siguranţa lui Pete Davidson

Ultima actualizare:

Valul de jigniri şi atacuri la adresa lui Pete Davidson, lansate de Kanye West (44 de ani), în weekend, nu a rămas fără ecouri. Kim Kardashian i-a trimis o serie de mesaje disperate, pe care rapper-ul le-a făcut publice, iar actual iubită, Julia Fox, a decis să pună punct relaţiei de doar două luni cu West. 

Kanye West şi Kim Kardashian, pe când erau împreună foto: AFP
Kanye West şi Kim Kardashian, pe când erau împreună foto: AFP

Kanye West a făcut publice mesajele pe care Kim Kardashian i le-a trimis, după ce rapper-ul a publicat o serie de atacuri şi jigniri la adresa lui Pete Davidson. Kim (40 de ani) îl imploră pe West să se potolească.

“Creezi un mediu periculos şi înfricoşător şi cineva îi va face rău lui Pete. Va fi doar vina ta”, spune Kim în mesajul publicat de Kanye, pe pagina sa de internet. Rapper-ul a cerut, astfel, ca nimeni să nu îl rănească pe actorul de comedie, “conform cerinţelor nevestei mele”. El a asigurat că va rezolva singur situaţia, notează thesun.co.uk.

A urmat un alt schimb de mesaje între Kim şi Kanye, în care vedeta de televiziune îi mulţumeşte şi îi spune că "există oameni periculoşi pe lume, iar lucrurile nu trebuie să fie aşa". Kanye îi răspunde "voi face tot ce pot să vă protejez pe tine şi pe familia noastră. Te-am ascultat mereu şi nimic nu i se va întâmpla". 

La scurt timp, însă, Kanye a publicat un mesaj de la Kim, care se arată deranjată de faptul că rapper-ul a făcut publică discuţia dintre ei doi. "Pentru că l-am primit de la persoana mea preferată din lume, de ce nu aş spune altora. Sunt fanul tău numărul unu", a scris Kanye, pe pagina sa de Instagram. 

El a publicat şi imagini cu un camion plin cu trandafiri pe care l-a trimis lui Kim, acasă, de Sfântul Valentin şi a subliniat că nu are nimic de împărţit cu fosta soţie şi că vrea să fie din nou împreună cu ea. 

Kanye West şi Julia Fox s-au despărţit după două luni de relaţie

Julia Fox foto: AFP
Julia Fox foto: AFP

Gestul prin care arată că vrea să o recucerească pe fosta sa soţie vine în acelaşi timp cu anunţul actualei iubite, actriţa Julia Fox (32 de ani), că a decis să pună punct relaţiei cu West, conform independent.co.uk. 

Un reprezentant al Juliei Fox a transmis că "ea şi Kanye vor rămâne buni prieteni şi colaboratori, dar nu mai sunt un cuplu". Rapper-ul şi actriţa avea o relaţie de două luni, timp în care Kanye a făcut paradă pe site-urile sociale de poze cu noua iubită şi de gesturi grandioase, care să arate că a uitat-o pe Kim Kardashian. Realitate era, se pare acum ,alta, întrucât Kanye vrea să se împace cu fosta soţie cu orice preţ.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
kanye west bianca censori profimedia jpg
banner ilie dumitrescu png
adrian mutu implant par INSTA jpg
banner jador png
banner Cristina Balan png
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net