Românca lui Kanye West face dezvăluiri de senzație despre întâlnirea cu celebrul artist: "El a inițiat"

Ultima actualizare:

Românca, care a stârnit interesul miliardarului Kanye West, a oferit detalii inedite despre seara pe care a petrecut-o alături de vedetă. 

Românca lui Kanye West face dezvăluiri de senzație
Românca lui Kanye West face dezvăluiri de senzație

Tânăra româncă, care a fost surprinsă la o petrecere exclusivistă din Paris, Franța, în compania celebrului artist american Kanye West, a povestit cu lux de amănunte cum a decurs întâlnirea cu vedeta. 

Kanye West este unul dintre cei mai mari artiști din lume la ora actuală, cu o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari. Acesta a trecut recent printr-o despărțire extrem de mediatizată de soția sa, Kim Kardashian, așa că vestea că miliardarul a fost văzut în compania unei românce a surprins pe toată lumea.

Tania Alexandra a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt în seara când ea și faimosul star american s-au întâlnit.

Tânăra a povestit că ea și Kanye West s-au întâlnit la o petrecere privată organizată chiar de artist, după show-ul Kenzo, de la Palais Garnier. Tania Alexadra a menționat că ceea ce i-a adus aproape a fost faptul că ambii sunt pasionați de modă, mai ales că românca studiază la Academia de Modă din Paris.

Tania a povestit că la petrecerea exclusivistă a întâlnit persoane importante din showbiz-ul american, în special pe raperii Gaan și Pusha T, amândoi prieteni ai lui Kanye West. 

"După show-ul de la Kenzo, am fost la Palais Garnier, acolo s-a ținut petrecerea, care a fost extrem de restrânsă, în jur de 20 de oameni.

Kanye, Julia Fox, alți doi cântăreți rapperi Gaana și Pusha T, dar și alte persoane. La un moment dat, stând la bar, a venit Kanye să facem cunoștință și să mă întrebe ce fac. Am avut o discuție de câteva minute în care m-a întrebat dacă sunt din Paris, i-am zis că sunt româncă, dar locuiesc în Paris și apoi a plecat." a dezvăluit Tania pentru CANCAN.

Românca lui Kanye West menționează gestul care a surprins-o la artist

Românca a mărturisit că primul lucru care a surprins-o a fost faptul că Kanye West a fost cel care a abordat-o și a aințiat conversația cu ea.

Tania Alexandra a fost de-a dreptul impresionată când Kanye West a invitat-o să i se alăture și a prezentat-o persoanelor importante din anturajul său. Tânăra a menționat că ea venise acolo cu prietenul ei, iar Kanye o avea ca parteneră pe Julia Fox.

"După aceea l-a rugat pe prietenul meu să mă cheme ca să mă poată prezenta tuturor. I-am zis că fac International Fashion Academy Paris, el fiind fan înfocat fashion am discutat despre acest domeniu. Am ascultat noul lui album pe care-l va lansa în februarie, mi-a făcut cunoștință cu Julia Fox. Iar la finalul petrecerii pe ei i-am lăsat la hotel și eu cu prietenul meu am plecat la un alt restaurant." , a menționat românca.

Tania Alexandra a afirmat că întâlnirea cu artistul american Kanyw West a avut un impact extrem de puternic asupra ei, întrucât l-a admirat dintotdeauna pentriu muzica lui, dar și pentru interesul său în sfera modei. 

Românca a menționat că are de gând să plece în SUA, iar interacțiunea cu celebru artist i-a dovedit că îi va fi foarte uor să se integreze. 

 „M-a motivat și m-a inspirat întâlnirea cu el. Îl apreciez foarte tare pe Kanye atât ca artist, cât și ca designer și având șansa să vorbesc cu el, chiar m-a flatat și m-a bucurat că a venit el să vorbească cu mine. Am în plan să plec în America și acolo, probabil, cred că o să-mi fie foarte ușor să intru în sfera asta a modei„ , a mai adăugat Tania Alexandra.

    Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net