Noua iubită a lui Kanye West, invadată de celulită. Julia Fox nu trece proba costumului de baie

Ultima actualizare:

Kim Kardashian și Kanye West au decis să divorțeze, în 2021, după șapte ani de căsătorie. Deși divorțul nu a fost pronunțat în mod oficial, fiecare dintre ei și-a găsit deja fericirea alături de altcineva. Un lucru nu poate fi trecut, totuși, cu vederea. Actuala iubită a solistului seamănă izbitor cu fosta soție, cel puțini dintr-un punct de vedere. 

Kim Kardashian, Julie Fox, Kanye West
Kim Kardashian, Julie Fox, Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West au decis să meargă pe drumuri separate după șapte ani de mariaj. Kim este îndrăgostită de actorul Pete Davidsson, în timp ce Kanye trăiește o poveste de dragoste alături de actrița Julia Fox, o actriță de 32 de ani, cu origini italiene. 

Asemenarea dintre Kim și Julia Fox este evidentă. Ambele au păr lung, de culoare închisă, ochi expresivi și mari, dar și posterioare care ies în evidență indiferent de ce rochii ar decide cele două să îmbrace! 

Ambele au fost fotografiate de către paparazzi de peste Ocean în timp ce se aflau la plajă. Ambele în costume de baie, dintr-o piesă, negre. În timp ce Julia Fox are un posterior natural, neoperat, Kim Kardashian a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și menține formele cu care a făcut furori, de-a lungul timpului. 

Kim Kardashian Sursă foto: Gettyimages
Kim Kardashian Sursă foto: Gettyimages

În urmă cu aproximativ o săptămână, Kim Kardashian a fost criticată de internauți după ce a distribuit mai multe fotografii în costum de baie. Aceștia au observat că Kim a folosit, într-o manieră neinspirată aplicația Photoshop și au subliniat că unul dintre picioarele vedetei era poziționat într-o poziție nefirească. Nu a fost, totuși, prima dată când fanii au descoperit erori de editare în fotografiile distribuite de vedetă. 

Julie Fox Sursă foto: Gettyimages
Julie Fox Sursă foto: Gettyimages

Kim și Kourteney, îndrăgostite de "bad boys"

Se pare că surorile Kardashian preferă bărbații cu atitudinea de bad boy. În timp ce Kim are o relație cu mai tânărul Pete Davidson, cu un trecut amoros controversat, sora ei, Kourteney este îndrăgostită până peste cap de toboșarul formației Blink 182, Travis Barker.

Kourteney nu ține cont de bani atunci când dorește să îi facă o surpriză iubitului muzician. Recent a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru a-i oferi în dar mașina mult visată. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net