Și eu pot să pozez sexy, în dulap! Kourtney Kardashian își imită sora mai mică

Ultima actualizare:

    Cea mai mare dintre surorile Kardashian este și cea mai săracă din clan, Kourtney nu are ”decât” 35 de milioane $foto: Instagram
Cea mai mare dintre surorile Kardashian este și cea mai săracă din clan, Kourtney nu are ”decât” 35 de milioane $foto: Instagram

Kourtney Kardashian, în vârstă de 41 de ani, sora cea mare a lui Kim i-a urmat exemplul și și-a băgat fanii în extaz cu o poză sexy din dressing. Ea este cea mai discretă dintre surorile Kardashian. Kourtney este și complexată că nu are decât 1,55 metri înălțime, deci nu are statură de fotomodel.

Kourtney Kardashian, în vârstă de 41 de ani, sora cea mare a lui Kim s-a pozat în dulapul din vila ei din California. Deși este cea mai săracă dintre surori, având în conturi doar 35 de milioane de dolari, Kourtney este cea mai deșteaptă, având două facultăți. Ea a absolvit Universitatea din Arizona și Universitatea Southern Methodist. Kourtney are trei copii cu bărbatul vieții ei Scott Disick, pe Mason, 11 ani, Penelope opt ani și pe Reign de șase ani. Kourtney este extrem de timidă și în timpul filmărilor de la reality-show-ul ”Keep up with the Kardashians” ea a avut depresii pentru că nu era la fel de spontană ca surorile ei Khloe, 36 de ani, Kim, 40 de ani, Kylie Jenner, 23 de ani și Kendall Jenner, 25 de ani.

Citește și:

Le mai recunoști? Cum le-au transformat operațiile estetice pe surorile Kardashian-Jenner!

Kim Kardashian, în cei mai mici bikini, iar Internetul a explodat! Pozele din vacanță despre care vorbesc toți

Kourtney Kardashian, cea mai săracă din familie

Kourtney Kardashian, în vârstă de 41 de ani, nu are în conturi decât 35 de milioane de dolari și nu e la fel de curtată de companii pentru reclame ca surorile ei. Kendall Jenner, 25 de ani, are în conturi 45 de milioane de dolari, iar Khloe Kardashian are peste 50 de milioane de dolari, conform revistei Forbes. Kim, 40 de ani, joacă de mult timp în altă ligă, având o avere estimată la 900 de milioane de dolari. Până și cea mai mică din familie, Kylie Jenner, 23 de ani, se află în grupul select al miliardarilor după ce a vândut acțiunile companiei de cosmetice și a strâns în conturi peste un miliard de dolari.

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net