Kanye West continuă să o atace public pe Kim Kardashian: «Visez la o lume în care tații pot fi considerați eroi»

Kim Kardashian și Kanye West au decis să se despartă în anul 2021, după un mariaj care a duart 7 ani. Divorțul nu a fost pronunțat oficial,. iar Kanye continuă să o atace public pe mama celor patru copii pe care îi au împreună. 

Războiul dintre Kim și Kanye West continuă
Războiul dintre Kim și Kanye West continuă

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit anul trecut, iar potrvit mărturiilor artistului ar avea custodie comună. Se pare că Kim nu respectă însă hotărârile instanței și îl împiedică pe artist să își vadă copiii. Solistul și-a exprimat nemulțumirea pe pagina contului personal de Instagram și a subliniat că va continua să facă acest lucru până când situația va fi soluționată. 

Kanye susține că fosta soție pune în pericol sănătatea psihică a copiilor, expunându-i atât de mult pe rețelele de socializare și dându-le voie să petreacă ore întregi în fața telefonului mobil, tabletelor și laptopurilor. Părerea lui Kanye a fost împărtășită de unii dintre prietenii virtuali. 

"Vreau să îmi duc copiii în orașul antal Chicago pentru a vedea cum echipa locală de baschet joacă în fața a mii de oameni, dar Kim nu îmi permite. Cum poate fi numită asta custodie comună?", a fost mesajul lui Kanye. 

Kanye îi aduce acuzații grave soției sale Sursă foto: Instagram Kim Kardashian
Kanye îi aduce acuzații grave soției sale Sursă foto: Instagram Kim Kardashian

Nu de puține ori, Kim a distribuit fotografii în care copiii săi apar în fața diferitelor gadegeturi sau sunt chiar protagoniștii unor clipuri video văzute de milioane de oameni din întreaga lume. Candace Owens, o activistă cunoscută a subliniat că dorința lui Kanye de a-și proteja copiii de efectele nefaste ale expunerii la rețelele de socializare nu este una absurdă. 

"Kim greșeste aici. Niciun copil de opt ani nu are nevoie de social media. Să se ducă să coloreze. Efectele pe care rețelele de socializare le au asupra psihicului copiilor au fost studiate. Kanye încearcă să își protejeze fiica și este etichetat în mod greșit ca fiind obsedat de control. Există o multitudine de alte mijloace prin care copiii își pot manifesta creativitatea", a subliniat Candace. 

Rapperul a fost profund impresionat de mesajul primit din partea lui Candace și i-a mulțumit public pentru susținere. 

Kanye își face griji pentru siguranța copiilor săi
Kanye își face griji pentru siguranța copiilor săi

"Mulțumesc, Candace, pentru faptul că ești singura persoană care are curajul să vorbească public despre acest subiect. Există o grămadă de celebrități cărora le este frică să spună ceva public, însă în privat îmi scriu că se află de partea mea. Visez la o lume în care tații încă pot fi considerați eroi", a continuat Kanye. 

Kanye West iubește din nou după despărțirea de Kim Kardashian
Kanye West iubește din nou după despărțirea de Kim Kardashian

Kim și Kanye s-au despărțit anul trecut, iar fiecare dintre ei este implicat momentan într-o altă relație. Kim trăiește o povese de dragoste alături de comediantul Pete Davidson, în timp ce Kanye a fost surprins în compania actriței Julia Fox.  Kim și Julie au în comun ochii expresivi, dar și formele apetisante. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net