Românca din anturajul lui Kanye West. Cum a ajuns tânăra să-l cunoască pe fostul soț al lui Kim Kardashian

Kanye West este cunoscut de o lume întreagă fatorită muzicii sale și a mariajului plin de controverse cu Kim Kardashian. Acum se află în plin proces de divorț de mama copiilor săi și are o nouă relație cu o actriță care seamănă izbitor cu cea care i-a fost alături mai bine de șapte ani. O româncă a ajuns să îl cunoască pe artist și să ajungă în anturajul acestuia. Cum a fost posibil? 

Kanye West Sursă foto: Gettyimages
Kanye West Sursă foto: Gettyimages

Kanye West și Kim Kardashian se află la ora actuală într-un proces de divorț care se anunță a fi dificil. Kim l-a acuzat pe fostul soț de control excesiv, în timp ce muzicianul susține că Kim nu este o mamă atentă și expune copii pericolelor.

Ambii sunt implicați în noi relații de dragoste, Kim cu prezentatorul și comediantul Pete Davidon, iar Kanye cu Julia Fox, o frumoasă actriță de la Hollywood, cu forme voluptoase. 

O româncă l-a cunoscut pe Kanye West 

Anturajul lui Kanye este format din vedete din lumea muzicii, însă se pare că și o româncă pasionată de modă, a reușit să îl cunoască pe artist și să schimbe câteva cuvinte cu el. Tania Alexandra, o tânără pasionată de modă, l-a întâlnit pe Kanye West în culisele Paris Fashion Week și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de artist.

Mai mult decât atât, potrivit celor de la Cancan, tânăra ar fi discutat despre modă cu Kanye și noua sa iubită! Tania a ajuns Paris condusă de dorința de a fi aproape de bărbatul iubit, un baschetbalist de origine americană. În prezent, ea urmează cursurile unei școli de profil în industria modei și participă la diferite prezentări de modă, așa reușind să îl întâlnească și pe Kanye West. 

Kim Kardashian și Kanye West își aduc acuzații dure în mod public 

Kim și Kanye West s-au despărțit anul trecut și, conform mărturisirilor artistului, ei ar avea custodie comună asupra celor patru copii ăe care îi au împreună. Însă, Kim Kardashian nu respectă decizia instanței și îi interzice să își vadă copiii.

Solistul este revoltat de atitudinea pe care o are fosta soție și nu ezită să o atace public. Kanye susține că mai multe persoane publice sunt de acord cu afirmațiile sale, însă se tem să vorbească în mod oficial despre asta. 

    Urmăriți știrile Click! și pe Google News!    

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net