Kanye West își reglează conturile cu Kim Kardashian în public. Acuzații grave legate de fiica lor

Ultima actualizare:

Kanye West a mutat scandalul cu Kim Kardashian în piața publică. La mijloc se află fiica în vârstă de 8 ani a celor doi, North, care și-a făcut de curând debutul pe TikTok, iar popularitatea uriașă pe care a dobândit-o într-un timp foarte scurt l-a scos din sărite pe tatăl ei.

Kanye West e revoltat că fiica sa de 8 ani are cont pe TikTok
Kanye West e revoltat că fiica sa de 8 ani are cont pe TikTok

Prin urmare, Kanye West (44 de ani) s-a plâns pe contul său de Instagram că nu are niciun cuvânt de spus în educația fiicei sale, acuzând că North s-ar afla pe TikTok fără acordul său.

Kim Kardashian a creat un cont pe TikTok pentru North, kimandnorth, care are în acest moment nu mai puțin de 5,6 milioane de urmăritori. Rapperul a avut o adevărată răbufnire de furie pe Instagram în legătură cu acest subiect. „Din moment ce acesta este primul meu divorț, trebuie să știu ce ar trebui să fac cu fiica mea, care activează pe Tiktok împotriva voinței mele?”, a scris el cu majuscule. Un mesaj postat sub o captură de ecran luată dintr-un videoclip de pe contul în cauză.

O întrebare la care cei 10,7 milioane de urmăritori ai rapperului s-au grăbit să răspundă. Într-o oră se adunaseră 500.000 de reacții și 27.000 de comentarii. Dar dacă solistul se aștepta să primească sprijin de la fanii săi, unii au fost mai degrabă ironici. „Următorul album probabil va fi intens. O legendă ușor dramatică”, a râs un internaut. Alții au fost și mai direcți, explicându-i lui Kanye West că „trebuie să se relaxeze”. „Băi, ea se distrează”, i-au mai scris fanii.

Kim Kardashian și Kanye West, un divorț „destul de dificil”

Kim Kardashian s-a declarat din nou profund șocată de reacția fostului ei soț. „Nevoia constantă a lui Kanye de a mă ataca în interviuri și pe rețelele sociale este de fapt mai dureroasă decât orice ar putea face North pe TikTok. În calitate de părinte, fac tot posibilul pentru a ne proteja fiica, lăsând-o să-și exprime creativitatea în orice mediu dorește, sub supravegherea unui adult - pentru că aceasta o face fericită”, a explicat Kim pe contul ei de Instagram.

„Divorțul este destul de dificil pentru copiii noștri și obsesia lui Kanye de a încerca să controleze și să manipuleze situația într-un mod atât de negativ și public nu face decât să provoace mai multă durere tuturor. De la început, nu mi-am dorit altceva decât o relație de co-parenting sănătoasă și de susținere, pentru că asta este cel mai bine pentru copiii noștri și mă întristează că Kanye face acest lucru imposibil. Vreau să mă ocup de toate problemele referitoare la copiii noștri în mod privat și sper că va putea răspunde în sfârșit celui de-al treilea avocat pe care l-a avut anul trecut pentru a rezolva toate problemele pe cale amiabilă”, a mai scris vedeta.

Kim Kardashian și Kanye West au decis să se despartă după șapte ani de mariaj. Kim este în acest moment îndrăgostită de actorul Pete Davidsson, în timp ce Kanye trăiește o poveste de dragoste alături de actrița Julia Fox, o actriță de 32 de ani, cu origini italiene, care, culmea, seamănă leit cu Kim. 

Kanye și Kim au împreună doi copii, două fete, North (8 ani) și Chicago (4 ani), și doi băieți, Saint (6 ani) și Psalm (2 ani).

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net