Salma Hayek, îmbrăcată în drapelul Ucrainei, alături de Kim Kardashian

Salma Hayek nu a ezitat să-ți arate susținerea pentru Ucraina în cadrul unui eveniment de gală de la Paris, unde actrița a venit îmbrăcat în culorile drapelului ucrainean pentru a trage un semnal de alarmă asupra națiunii decimate de război. 

image

Salma Hayek, actrița în vârstă de 55 de ani, laureată a premiului Oscar, și-a arătat sprijinul pentru Ucraina în timpul show-ului de modă Balneciaga, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. 

Actrița nu s-a sfiit să amintească tuturor vedetelor prezente la eveniment de tragedia războiului din Ucraina, de aceea ea a purtat o rochie simplă în culorile drapelului țării care suferă la acest moment din cauza conflictelor armate.

Salam Hayek a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care poartă o rochie în culorile Ucrainei, galben și albastru, iar în dreptul ei a pus steagul ucrainean și un porumbel al păcii. În poza respectivă actrița nu apare singură ci se află chiar lângă Kim Kardashian.

Fosta soție a lui Kanye West a a adoptat o ținută extrem de ciudată și a ajuns la eveniment într-o vestimentație confecționată în întregime din bandă adezivă. 

Vedeta a postat chiar și un clip în care poate fi văzut cum asistenții ei îi înfășoară trupul în  band adezivă. 

Vedetele de la Hollywood susțin Ucraina

Salma Hayek s-a alăturat celebrităților de la Hollywood care își arată în mod oficial susținerea față de Ucraina prin intermediul alegerilor vestimentare.

Actrița The Morning Show, Greta Lee, a pășit pe covorul roșu la Screen Actors Guild Awards de săptămâna trecută, într-o rochie albastră și galbenă Marc Jacobs, pentru a aduce un omagiu națiunii aflate în plin război. 

Alte vedete care au participat la ceremonie, inclusiv Michael Douglas și Tyler Perry, au purtat panglici albastre și galbene pentru a-și arăta sprijinul.

Sean Penn este unul dintre actorii de la Hollywood care a a mers în Ucraina pentru a afce un documentar pe tema războiului declanșat de Vladimir Putin. Din cauza bombardamentelor, vedeta americană a fost nevoită să anuleze proiectul, dar a povestit unor televiziuni momentele crunte la care asistat și despre cât de gravă este de fapt situația dn Ucraina. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png